Ana sayfa Dizi İzle Şahin’i üzmeyeceksin! – Can Kırıkları 3. Bölüm

Şahin’i üzmeyeceksin! – Can Kırıkları 3. Bölüm

tarafından ker_def

Can Kırıkları dizisi atv ekranlarında 3. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. İki kadın polisin hikayesinin anlatıldığı dizinin başrollerinde Hande Doğandemir, Funda Eryiğit, Seçkin Özdemir, Alican Yücesoy ve Özgür Çevik yer alıyor. Atv’nin iddialı başlayan dizisi reytinglerde bir türlü beklentileri karşılayamadı. Ancak dizinin devam edebilmesi için reytinglerde bir sıçrama yapması gerekiyor. Can Kırıkları 3. bölümünden bazı sahneler youtube resmi kanalından yayınlandı.

Videodan başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Peki 3. bölümde neler yaşandı? İşte detaylar…

“Çocuğa ne oldu?”

Leyla’nın namlusunun ucundaki Cihan, ölümle karşı karşıyadır. Kendi canını kurtarmak için Leyla’yı Zeynep’in hayatıyla tehdit eder. Leyla ise Ercüment’in telefonunu kullanarak Cihan’ı köşeye sıkıştıran bir plan yapar. Bu plan tüm dengeleri değiştirir. Cihan ve Haşmet arasında büyük bir savaş başlarken Aslan adım adım Pınar’ın katiline yaklaşır. Kerem ise Zeynep’in Ercüment’le geçmişine dair çok önemli bir ipucu elde etmiştir. Leyla ve Zeynep’in geçmişlerinin ortaya saçılması an meselesidir.

Yapım : NTC Medya
Yapımcı : Mehmet Yiğit Alp
Yönetmen : Serkan Birinci
Senaryo : Gül Gürsoy, Gülsev Karagöz, Zafer Özer Çetinel
Oyuncular : Hande Doğandemir , Seçkin Özdemir , Funda Eryiğit , Alican Yücesoy, Özgür Çevik, Ecem Özkaya, Hazar Motan, Kemal Uçar ve Ali İpin, Demir Karahan