Ana sayfa Sosyal Medya Nasıl bir şans bu, Melisa Döngel iddialı projelerine bir yenisini daha ekledi!

Nasıl bir şans bu, Melisa Döngel iddialı projelerine bir yenisini daha ekledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1999 İstanbul doğumlu olan Melisa Döngel, oyunculuk yolculuğunda hem yetenekleri hem de şansı ile kariyer basamaklarını hızlı tırmanıyor… 2015 yılında Ne Münasebet isimli sinema filmi ile oyunculuğa adım atan Melisa Döngel, Fazilet Hanım ve Kızları dizisine de konuk olmuştu.

Elif isimli günlük dizide Süreyya karakteri ile belirli bir izleyici kitlesinin tanıdığı Melisa Döngel, bu projede büyük tecrübeler kazandı. Sonrasında ise oyuncunun üst üste öne çıktığı projeler dönemi başladı. Oyuncunun dikkat çektiği dizi 2018-2019 sezonunda yayınlanan Bizim Hikaye oldu… Bu yapımda Deniz karakterini canlandıran oyuncu, iyi bir performans sergileyince, şansı da yanında buldu ve üst üste güzel projelerle anılmaya başlandı.

Sen Çal Kapımı dizisindeki Ceren karakteri ile dizinin dünyanın birçok ülkesinde yayınlanması ile birlikte Melisa Döngel’e yeni fırsatların kapısını açtı… Son olarak oyuncuyu Aşk Mantık İntikam isimli dizinin başrolünde izledik. Çağla karakterini canlandıran oyuncu, 28 bölüm kaldığı bu yapımda da yeteneklerini sergileme fırsatı buldu.

Nasıl bir şans bu, Melisa Döngel iddialı projelerine bir yenisini daha ekledi! 7

Melisa Döngel, üst üste önemli projelerde yer alarak kariyer basamaklarını hızlı tırmanma yolunda şimdi de yeni projesiyle dikkatleri üzerinde toplayacak.

Yakın zaman içinde çekimleri başlayacak olan Dünyayla Benim Aramda isimli Disney Plus dizisinden gelen teklifi kabul eden oyuncu, yine bir romantik komedi tercihinde bulunmuş oldu.

Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan gibi genç oyuncuların yanına ismini yazdıran Melisa Döngel bu sefer yan rolde bulunacak. Demet Özdemir’in canlandırdığı İlkin karakterinin PR şirketinde çalışan bir genç kız olarak izleyeceğimiz oyuncu, heyecanla beklenen projede bulunarak yurt dışındaki popülerliğini de daha fazla artırma imkanına kavuşacak.

Haziran ayında Türkiye ile birlikte 44 ülkeye daha hizmet vermeye başlayacak olan Disney Plus platformu, yerli yapımlar ile öne çıkarken, oyuncular da dünya çapında tanınma konusunda yeni bir imkan bulacak.