Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kıvanç Kasabalı’nın fikirlerinin değişmesini sağlayan kişi bakın kim oldu!

Kıvanç Kasabalı’nın fikirlerinin değişmesini sağlayan kişi bakın kim oldu!

tarafından ker_def

Oyuncu Kıvanç Kasabalı oğluyla olan ilişkisini, baba olmanın getirdiği sorumlulukları ve ilk kez baba olduğunda duyduğu heyecanı MAG Haziran sayısı için anlattı.

Baba olduktan sonra Kıvanç Kasabalı’nın fikirleri de değişti. Oğlunun doğumu sonrası sorumlulukları artan oyuncu, hem ailesini koruma hem de onlara güven verme duyguları ile yeni birisi oldu.

Can isimli oğlunun doğumu ile yeni bir hayata başlayan Kıvanç Kasabalı, bilindiği üzere Sedef Avcı ile 2005 yılında evlendi. Çiftin oğulları Can ise 2013 yılında dünyaya geldi.

Kıvanç Kasabalı'nın fikirlerinin değişmesini sağlayan kişi bakın kim oldu! 7

Kıvanç Kasabalı, doğum sırasında yaşadığı duyguları şu sözlerle anlattı: “İnanılmaz bir şaşkınlık içindeydim. Birçok duyguyu aynı anda yaşadım ama ilk aklıma gelen, bulutların üzerinde geziyormuşum gibi bir hissiyattı. Doğum sırasında Can’ı gördüğüm sahneyi unutamam.”

Baba olmanın hayatında ne tür değişiklikler getirdiğini de anlatan oyuncu, “Baba olduktan sonra tabii ki hayata daha sorumlu bakmaya başladım. Kendimle ilgili önemli bir karar alırken oğlumun geleceğini de düşünür hale geldim; ama net olarak söyleyebilirim ki baba olmadan önce bununla ilgili hiçbir beklentim yoktu” açıklamasını yaptı.