Ana sayfa Sosyal Medya Baran Bölükbaşı dizi şanssızlıklarını üzerinden atma fırsatını buldu!

Baran Bölükbaşı dizi şanssızlıklarını üzerinden atma fırsatını buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay 2017 yılında yayınlanan Adı Efsane isimli dizide Fikret karakteri ile setlere adımını atan Baran Bölükbaşı, o günlerden bu günlere kendisini çok geliştirdi. 1994 yılında dünyaya gelen genç oyuncu Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümünden mezun oldu. Daha sonra eğitimlerine farklı sanat okulları ve atölyelerde devam eden Baran Bölükbaşı, 2017 yılından bu yana da dizi setlerinde farklı karakterler ile gündeme geldi.

Sevda’nın Bahçeleri, Servet ile Son Nefesime Kadar isimli dizilerde aradığını bulamayan oyuncu, projelerin kısa sürmesi nedeniyle tecrübelerini geliştirme konusunda da önemli şanssızlıklar yaşadı.

Adı Efsane’de sonra Vuslat dizisindeki Fırat karakteri ile büyük dikkat çeken ve bu dizinin setinde uzun süre yer alma fırsatı bularak yeteneklerini geliştiren oyuncu, yeni sezonda ise yeniden televizyon ekranında hayranlarının karşısına çıkacak.

Baran Bölükbaşı dizi şanssızlıklarını üzerinden atma fırsatını buldu! 7

Zengin Kız isimli yeni Fox TV dizisiyle Eylül ayından itibaren ekranda izleyemeye başlayacağınız Baran Bölükbaşı, Yiğit isimli karakteri canlandıracak. Dizinin başrolünde yer alan Alina Boz’un partnerlerinden birisi olarak performansı merakla beklenen Baran Bölükbaşı, yeni sezonda yine çok iddialı bir diziyle ekrana dönerek kariyeri adına güçlü bir adım daha atacak.

Boks, Gitar, Bağlama, Bateri, Vokal, müzik prodüktörlüğü gibi yetenekleri olan Baran Bölükbaşı iyi derecede İngilizce de biliyor.

Genç oyuncu, Son Nefesime Kadar isimli Fox TV dizisiyle de geride bıraktığımız sezon içinde ekranda Emre karakteri ile yer almıştı. Ancak bu dizinin 5 bölüm sürmesi oyuncunun dizi şanssızlıklarından birisi daha olmuştu.

Baran Bölükbaşı için Zengin Kız dizisinin hem hikaye gücü hem de etkili kadrosu ile uzun süreli bir proje olması bekleniyor.