Ana sayfa Sosyal Medya Tolgahan Sayışman’dan kariyer yolculuğunda önemli itiraf!

Tolgahan Sayışman’dan kariyer yolculuğunda önemli itiraf!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güzellik yarışmasında derece alan ve bu sayede tanınan isimlerden birisi de Tolgahan Sayışman olmuştu. Türkiye gündemine yarışmadaki başarısıyla girdikten sonra dizilerden gelen teklifleri kabul ederek oyunculuğa adım atan Tolgahan Sayışman büyük bir kariyer ortaya koydu.

Son dönemde kendi yapım firmasını da açarak oyunculuktan yapımcılığa doğru da bir adım atan Sayışman, kendisine şöhretin kapısını açan organizatör Erkan Özerman’ı da andı. Blu TV’de yayınlanan 40 isimli programa katılan Tolgahan Sayışman, birçok kişi gibi kendisine de modellik yolunda kapıyı Erkan Özarman’ın açtığını ifade etti.

2005 yılında modelliği bırakan ve oyunculuğa adım atan Tolgahan Sayışman, “Çok uzun vakitlerimiz geçmese de çok uzun yıllar içerisinde tanıştığım ve Best Model organizasyonlarının olduğu dönemde bir araya geldiğim çok değerli bir insan” diye konuştu.

Son dönemde Erkan Özarman’ın basına faklı problemlerle yansıdığına da değinen oyuncu, “Onlarla ilgili süreci bilmiyorum. Ama 2010 öncesi benim Best Model ve podyuma yakın olduğum yıllar. Ben 2005’ten sonra bıraktım” ifadesini kullandı.

Erkan Özerman’ın birçok ünlü ismin kariyerlerini oluşturma sürecinin başlangıcında bir köprü vazifesi gördüğünün altını çizdi ve bu noktada da kendisine saygı duyduğunu ifade etti.

1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Tolgahan Sayışman, ilk olarak Esir Kalpler isimli dizi ile gündeme gelmişti. 2006 yılında başladığı oyunculuk yolculuğunda bazı küçük rollerden sonra Elveda Rumeli isimli dizide Mustafa karakterini canlandıran oyuncu, bu dizi sayesinde de milyonların dikkatini çekmeyi başarmıştı.