Ana sayfa Dizi Haberleri Ne Demet Özdemir, ne Hande Erçel, ne Neslihan Atagül… Bir isim resmen hepsine depar attı!

Ne Demet Özdemir, ne Hande Erçel, ne Neslihan Atagül… Bir isim resmen hepsine depar attı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizilerin haftalık reyting karneleri ile birlikte şimdilerde sosyal medyada da çeşitli analizler sonucu ilginç veriler ortaya çıkıyor. İzleyicinin yaptığı yorumlar, gönderdikleri mesaj sayıları ve hangi oyuncu ya da dizilerle ilgili mesaj gönderip yorum yaptıkları üzerine çeşitli hesaplamalarla farklı kategorilerde sonuçlar ortaya çıkarılıyor.

Günlük, haftalık, aylık olarak yapılan bu tür hesaplamalar, artık hemen herkesin bir şekilde dahil olduğu sosyal medyayı da ölçümleyen farklı içeriklere ulaşmayı sağlıyor. Her hafta sosyal medyada yapılan araştırmalarda çeşitli kategorilerde yaşanan rekabet dikkat çekerken, kadın oyuncular arasında yaşanan ilginç rekabetteki son durum ise çok şaşırttı!

DigiLup’ın sosyal medya araştırmasında, geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan kadın oyuncuları belli olurken, listedeki bir ismin adeta depar atarcasına bir anda sosyal medyada bir çıkış yaşadığı ortaya çıktı. Artık popülaritelerini kimsenin tartışmadığı Hande Erçel ve Demet Özdemir’in listenin ilk iki sırasını paylaştıkları ölçümlerde, Çukur dizisinin genç oyuncusu Ebru Yaşar, hızlı yükselişi ile çok şaşırtttı!

Geçtiğimiz hafta sosyal medyada en çok konuşulan isimlerin yer aldığı liste ile bir önceki haftaya bakıldığında durum ortaya çıkıyor.

Geçtiğimiz hafta ve bir önceki haftanın ilk iki ismi Hande Erçel ve Demet Özdemir yine ama ileti sayılarında çok ciddi bir düşüş olduğu görülüyor.

Erçel’e bir önceki hafta 120 bin 500 ileti gelirken, geçen hafta 95 bin ileti gelmiş. Özdemir’e ise bir önceki hafta 105 bin 200 ileti gelirken, bu hafta 90 bin 100 ileti geldiği görülüyor. İkisinin de ileti sayılarında ciddi bir düşüş yaşanmış! Erçel, 25 bin 500 ileti daha az alırken, Demet Özdemir ise 15 bin 100 ileti daha az almış.

 

Ece Yaşar’ın ise bir önceki hafta 31 bin 500 ileti ile 6. sıradayken, geçen hafta ise 61 bin 800 ileti alması büyük dikkat çekiyor. Listedeki diğer isimlerin hiç biri bu kadar büyük oranda bir sıçrama yapamamış. Yani 30 bin 300 ileti daha fazla almış! Hande Erçel ve Demet Özdemir’in gerilediği listede Ece Yaşar’ın bu müthiş sıçraması çok dikkat çekici.

Bakalım gelecek haftalarda durum nasıl şekillenecek? Ece Yaşar, son günlerde sosyal medyada bu kadar çok konuşulmasının nedeni de Çukur dizisindeki Karaca karakterinin yaşadıklarıyla ilgili. Dizide Karaca’nın evlendiği Azeri, ailesine yaptıkları ve dedesinin ölümünde parmağı olduğu için öldürmesi ve sonrasında yaşadığı bunalım, izleyenleri çok etkilemişti. Ece Yaşar’ın o olay sonrasında dizideki konumu da değişti ve büyük dikkat çekti. Bir kaç haftadır da gündemden düşmüyor

Ne Demet Özdemir, ne Hande Erçel, ne Neslihan Atagül... Bir isim resmen hepsine depar attı! 9

Gelelim diğer isimlere: 

Sıralamadaki 4. isim olan ve Zümrüdüanka dizisinde oynayan Ceren Yılmaz da bir sıra geriye düşerek 4. olmuş. Ebru Şahin ise yerini koruyor ve 5. sırada duruyor.

6. sıradaki Neslihan Atagül ise Sefirin Kızı dizisiyle çok konuşulmakta. Oyuncu, bu hafta 7.likten 6.lığa yükselmiş. Baraj dizisinde oynayan Biran Damla Yılmaz’ın da 4.’lükten 7.liğe düştüğü görülüyor.

Çukur dizisinde oynayan Hazal Subaşı ise 10. sıradayken 8. sıraya yükselmeyi başarmış çok konuşularak. Önceki hafta 8. sırada olan ve Alev Alev dizisiyle ekranlara gelen Demet  Özdemir ise ilk 10’a girememiş.

9. sıradaki Burcu Özberk ise Fox’un Çocukluk dizisindeki rolüyle konuşuluyor ve önceki hafta olduğu gibi 9. sırayı kimseye kaptırmamış!

10. sırada ise bir sürpriz var. Kanal D’nin Sadakatsiz dizisinde oynayan Cansu Dere, önceki hafta ilk 10’da yokken bu geçtiğimiz hafta ise 10. sıradan listeye dahil olmuş.

İşte geçen haftanın “Sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncular” sıralaması:

Ne Demet Özdemir, ne Hande Erçel, ne Neslihan Atagül... Bir isim resmen hepsine depar attı! 10

İşte önceki haftanın “Sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncular” sıralaması:

Ne Demet Özdemir, ne Hande Erçel, ne Neslihan Atagül... Bir isim resmen hepsine depar attı! 11