Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hercai’nin Yaren’i İlay Erkök’ün gizlediği sır ortaya çıktı!

Hercai’nin Yaren’i İlay Erkök’ün gizlediği sır ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Hercai dizisinde Yaren karakterine hayat veren İlay Erkök, zor ama bir o kadar da keskin bir karaktere hayat verdiği için bir hayli öne çıktı. Dizide Ebru Şahin ve Akın Akınözü kadar olmasa bile, kendini tanıtma konusunda önemli bir fırsat edinen İlay Erkök, başarılı rol yeteneğiyle de bu şansını iyi değerlendirdi.

Yaren karakterine izleyiciler gıcık oldu ise, bunun en önemli nedeni genç oyuncunun başarısı… İş yaşamında Hercai sayesinde iyi bir dönem geçiren oyuncu, özel hayatında da yeni bir aşk iddiası ile gündeme geldi.

TV100’de yayınlanan Magazin Hattı programında yer alan habere göre oyuncunun gizlediği bir aşkı var… Genç oyuncunun, Yalovaspor Basketbol takımının oyuncularında Kerem Gülmez ile aşk yaşadığı iddia edildi.

İlay Erkök ile Kerem Gülmez’in arkadaşlığının yeni olmadığı, yıllar önce tanışan ikilinin bir süre birlikte zaman geçirdiği ve aradan yıllar sonra bu sefer sevgili oldukları iddialar arasında yer alıyor.