Ana sayfa Dizi Haberleri Ne Kerem Bürsin ne Sen Çal Kapımı… İşte Hande Erçel’in en mutlu olduğu anlar…

Ne Kerem Bürsin ne Sen Çal Kapımı… İşte Hande Erçel’in en mutlu olduğu anlar…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/ Detay – Şimdilerde Fox TV’nin romantik komedi dizisiyle ekranlara gelen Hande Erçel, geçtiğimiz yıl Şubat ayında annesi Aylin Erçel’in kaybetmişti. Oyuncu, bu zor günlerin ardından ablası Gamze Erçel’in evliliği ve sonrasında da yeğeni Aylin Mavi’nin doğumuyla mutlu olmuştu. Erçel’in zor günlerinde doğan yeğenine annesinin adını verdi iki kardeş. Şimdilerde Hande Erçel, sık sık yeğenini ziyaret ederek onunla vakit geçirmeye çalışıyor.

Aralık ayında doğan Aylin Mavi, şu sıralar 8 aylık. Hande Erçel, anlaşılan o ki yeğeninin bu güzel zamanlarını kaçırmamak için her fırsatta ona koşuyor. Birlikte çekildikleri fotoğrafları da instagram sayfasından paylaşıyor. Oyuncunun yeğeniyle birlikteyken ne kadar mutlu olduğu da ifadesinden anlaşılıyor. Bir süre önce sevgilisi Murat Dalkılıç’tan ayrılan oyuncunun ismi, dizide birlikte olduğu Kerem Bürsin ile yazılıp çiziliyor.

Her ne kadar kendisi bu tür dedikodulara yanıt vermese de aklının ve kalbinin attığı yerin ablası ve yeğeni Aylin Mavi olduğu, her boşlukta onlara koştuğu da sosyal medya paylaşımlarından anlaşılıyor. Hande Erçel, bugün de yeğeniyle buluştu ve fotoğraflarını instagram’dan paylaştı.

Şu dönemde en çok konuşulan genç oyuncular arasında olan Erçel’in aynı zamanda instagram’da 15 bini geçen takipçisi var. Her paylaşımına binlerce beğeni ve yorum yağmakta. Genç oyuncu aşağıdaki fotoğrafı story’den paylaştı. Bir kaç hafta önce de diğer fotoğrafları paylaşmıştı ve o paylaşımlarına da 3 milyonu geçen beğeni almıştı.

Ne Kerem Bürsin ne Sen Çal Kapımı... İşte Hande Erçel'in en mutlu olduğu anlar... 9

Ne Kerem Bürsin ne Sen Çal Kapımı... İşte Hande Erçel'in en mutlu olduğu anlar... 10

Ne Kerem Bürsin ne Sen Çal Kapımı... İşte Hande Erçel'in en mutlu olduğu anlar... 11