Ana sayfa Dizi Haberleri Ne merdivenmiş, düşen düşene! Yasak Elma dizisindeki merdiven, yine devreye girdi!

Ne merdivenmiş, düşen düşene! Yasak Elma dizisindeki merdiven, yine devreye girdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 5. sezonuyla ekranlarda olan Yasak Elma dizisi, Fox TV’nin Pazartesi akşamlarına damgasını vuran projesi olarak ilgiyle takip ediliyor. Dizi, her yeni sezonda izleyiciyi şaşırtan gelişmelerle devam ediyor. İlk günlerdeki hikayesinden çok fazla değişikliğe gidilen Yasak Elma, dram dizisi olarak başlamış ve absürt komedi olarak devam etmişti.

Başrollerinde yer alan pek çok isim ayrıldı. En önemli ayrılıklardan birisi de dizide Eda Ece ve Şevval Sam ile birlikte rol alan Talat Bulut olmuştu. Halit ismiyle kilit bir karaktere hayat veren Talat Bulut’un gidişi, diziyi izleyenleri şaşırtan bir gelişmeydi.

Halit’in, Şahika, Yıldız ve Ender ile tartışırken merdivenden düştüğü bölüm sonrasında izleyiciyi meraklı bir bekleyişe sürüklemişti Yasak Elma. 85. bölümde merdivenlerden düşen Halit ölmüştü. İşte benzer bir merdiven sahnesi, 5. sezonda yeniden devreye girdi!

Ne merdivenmiş, düşen düşene! Yasak Elma dizisindeki merdiven, yine devreye girdi! 7

25 Nisan Pazartesi akşamı 139. bölümü yayınlanacak olan dizinin fragmanını görenler “Merdiven yine iş başında!” esprisini yapmaya başladı bile! Dizide Kumru’nun babası, Yıldız’ın eşi Doğan karakterine hayat veren Murat Aygen’in, bu sahne sonrası diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu!

Kızının ilişkisini onaylamayan Doğan’ın evine giderek tartışmaya başladığı Ekin ile itişmesi sırasında merdivenden düştüğü sahne, 139. bölüm finaline damgasını vurdu.

140. bölümü merakla beklenen dizide Doğan’ın da Halit gibi bir merdiven kazasına kurban gidip gitmediği merak konusu oldu. 5. sezonu 13 Haziran Pazartesi günü yayınlanacak olan 147. bölümü ile sezon finali yapacak olan diziden Murat Aygen’in gitme ihtimali, bu sahne ile konuşulmaya başlandı…