Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya’yı bile şaşırtan benzerlik! “Fotodaki ben değilim” dedi, kimse inanmadı!

Serenay Sarıkaya’yı bile şaşırtan benzerlik! “Fotodaki ben değilim” dedi, kimse inanmadı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü Oyunu Serenay Sarıkaya, uzun süredir ekranlarda yok. Oyuncu, tv dizisi yerine bir süre önce Burak Deniz ile başrolünde oynadığı ancak henüz yayınlanmayan Şahmaran isimli dizide oynadı. Netflix için çekilen dizi heyecanla bekleniyor hayranları tarafından.

Oyuncu, pandemi nedeniyle ertelenen Alice Müzikali’nin yeniden sahnelenmesi ile şu sıralar gündemde. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Enis Arıkan, İbrahim Selim, Şükrü Özyıldız ile aynı sahneye paylaştığı müzikal ile beğeni topluyor Sarıkaya.

Bu arada sosyal medya paylaşımlarıyla da beğeni ile takip edilen Serenay Sarıkaya, hafta içinde yaptığı bir paylaşımla çok konuşuldu. Sarıkaya, siyah beyaz bir kız çocuğu fotoğrafı paylaştı. Aslında fotoğrafı görenler kendisi zannetti önce ama notunu gören yine de gözlerine inanamadı!

Serenay Sarıkaya, resmi nereden bulduğu, nerede gördüğünü yazmadı ama bir şekilde tesadüfen gördüğü resmin kendisine olan benzerliğine olan şaşkınlığını hayranları ile paylaştı.

Serenay Sarıkaya'yı bile şaşırtan benzerlik! "Fotodaki ben değilim" dedi, kimse inanmadı! 8

Serenay Sarıkaya, instagram hesabından ‘Dolunay bütün gücünü toplayıp saldırmadan hemen önce’ notu ile bir dizi fotoğraf paylaşımı yaptı. Mesajına ‘Sondaki fotoğraftaki ben değilim. Buna ben bile zor inandım’ notunu eklemeyi de ihmal etmedi.

Fakat fotoğrafı görenler gözlerine inanamadı! Serenay Sarıkaya her ne kadar notuyla takipçilerine fotoğraftakinin kendisi olmadığını özellikle vurgulamış olsa da takipçileri bu duruma inanmadıklarını ifade eden paylaşımlar yapıyorlar.

Bu arada bir başka fotoğrafındaki tarzı da beğeni topladı oyuncunun. Spor kıyafetlerinin altına kösele ayakkabı giyen oyuncunun ayakkabılarının Prada marka olduğunu da takipçileri yazmaya başladı.

Serenay Sarıkaya'yı bile şaşırtan benzerlik! "Fotodaki ben değilim" dedi, kimse inanmadı! 9

Instagram’da 9.2 milyon takipçisi bulunan Serenay Sarıkaya, her paylaşımıyla büyük dikkat çeken isimlerden birisi…