Ana sayfa Dizi Haberleri Ne oynadın be İrem Helvacıoğlu! Sen Anlat Karadeniz’de Nefes bir söz söyledi, yürekleri parçaladı!

Ne oynadın be İrem Helvacıoğlu! Sen Anlat Karadeniz’de Nefes bir söz söyledi, yürekleri parçaladı!

tarafından ker_def

İrem Helvacıoğlu bir sözüyle Sen Anlat Karadeniz izleyicilerini yüreklerini dağladı!

Televizyon Gazetesi Analiz

atv ekranlarının sevlien dizilerinden Sen Anlat Karadeniz, 12. bölümü ile 11 Nisan Çarşamba günü izleyenlerle buluştu.

Dizinin 18 Nisan’da ekrana gelecek 13. bölümü ise merak konusu oldu. Yayınlanan 13. bölüm 1. fragmanında İrem Helvacıoğlu’nun canlandırdığı Nefes’in bir sözü izleyenlerin içini cız etti.

“Onun için canımı veririm ama ona can olamam…”

İşte Nefes’in ağzından dökülen bu sözler, dizinin sıkı takipçilerini çok etkiledi.

“Ben çocuk olamadım ki, ben sadece anne olabildim.”

İşte bu sözler de Nefes’in ağızından döküldü.

Hiç çocuk olmadığını, sadece anne olmayı bildiğini söyleyen Nefes, yeni bölümde izleyicileri göz yaşlarına boğacağa benziyor.

Önce fragmanı izleyelim, ardından çocuk yaşta anne olan izleyicilerin yorumlarıyla Nefes’in sözlerinin anlamındaki derinliği daha iyi kavrayabilirsiniz.

ÇOCUK OLMADAN, ANNE OLAN İZLEYİCİLER YORUMLARIYLA NEFES’E DESTEK OLDU

Zira Nefes’in ‘çocuk olmadan anne olan’ ülkemizin derin bir yarasına işaret eden sözleri yeni bölümde çok tartışılacaktır.

Küçük kız çocuklarının daha çocukluklarını yaşamadan evlendirildiğin Anadolu’da yaşanan dram, aslında Nefes’in ağzından dökülen sözcüklerle daha da etkileyici bir hal almış durumda.

17 yaşında kendisinin de anne olduğunu yazan bir izleyici, “O zamanlar hiçbir şey anlamıyordum anne olmanın ne olduğunu bile… Çok kötü çocuk yaşta anne olmak” diyerek aslında dramı gözler önüne seriyor.

Bir başka izleyici ise yaptığı yorumda “15 yaşında anne oldum, çocukluk nedir bilmeden. Bir kere bile naz yapamadan, şımartılmadan okulumdan alınarak evlendirilen bir anneyim” diyerek Nefes’in sözlerindeki derin anlamı daha da güçlendirdi.

16 yaşında anne olduğunu yazan bir başka izleyici ise, “Ne çocuk oldum, ne kadın olabildim” diyerek Nefes’e destek çıktı.

SEN ANLAT KARADENİZ DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Ne oynadın be İrem Helvacıoğlu! Sen Anlat Karadeniz'de Nefes bir söz söyledi, yürekleri parçaladı! 7