Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’de Nefes’in geçmişindeki o sahne, tüyleri diken diken etti!

Sen Anlat Karadeniz’de Nefes’in geçmişindeki o sahne, tüyleri diken diken etti!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’nin Çarşamba akşamları ekranda fırtınalar estiren dizisi Sen Anlat Karadeniz’de Nefes’in Vedat ile evlendirildiği yıllar önceki o anlar ekrana getirildi.

Ağbisiyle okuldan gelen Nefes, babası tarafından gıyabında Vedat ile imam nikahı ile evlendirilmişti. Bu nikahı kendisi olmadığı ve kabul etmediği halde kıyıp geçerli sayan babası, şok geçiren Nefes’in tüm itirazlarına rağmen, onu hiç acımadan Vedat’a verdi.

Hainlikleri ta o günlerden başlayan Vedat, daha okul çağındaki Nefes’in kendisini istememesine rağmen babasına “Bu meseleyi hallet” diyerek çıktı evden. Ağbisini de adamları dışarı çıkardı. Bu arada Nefes, babasının elinden kurtulup odasına sığındı ve kapıyı kilitledi. Babası ise kapıyı kırmak için uğraşıyordu. İşte o dehşet anlarının yaşandığı sahnede Nefes, çaresizlik içinde tir tir titreyerek ağlamaya başladı. Bu sahnelerde Sezen Aksu’nun söylediği Ünzile şarkısı çalmaya başladı.

Sen Anlat Karadeniz izleyenlerini ekran başına kilitleyen bu sahnelerde, Nefes’in yaşadığı acı, yüzüne yansırken ekran başındakiler de göz yaşlarını tutamadı muhtemelen.

İşte Nefes’in çaresizlik içinde Vedat’a verildiği o anlar:

SEN ANLAT KARADENİZ DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Sen Anlat Karadeniz'de Nefes'in geçmişindeki o sahne, tüyleri diken diken etti! 7