Ana sayfa Dizi İzle “Ne yaptım ben…” – 4N1K İlk Aşk 11. Bölüm

“Ne yaptım ben…” – 4N1K İlk Aşk 11. Bölüm

tarafından ker_def

4N1K İlk Aşk dizisi 12. bölümde veda edecek… Dizinin Fox TV’nin internet sitesi üzerinden sürdürülmesi planlanıyor. Ama ekran ömrü bitiyor… 4N1K İlk Aşk dizisinde 11. bölüm 21 Eylül Cuma günü izleyicilerle buluştu. Dizinin 11. bölümünde izleyicilerin keyifle izlediği sahneler vardı. Bu sahnelerden bazıları dinin yayınlanmasının ardından youtube’da paylaşıldı.

Videoda dizinin 11. bölümündeki sahneyi izleyebilirsiniz..

4N1K İlk Aşk dizisinin başrollerini Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş ve Eslem Akar üstleniyor. 4N1K’nın kadrosunda; Bülent Alkış, Zeynep Özder, Emir Benderlioğlu, Beyti Engin, Aybanu Aykut, Hakan Haksun, Firuzan Aydın, Tuğçe Kıltaç ve Meral Asıltürk gibi deneyimli isimler de yer alıyor. İşte, 4N1K İlk Aşk dizisi Fox TV ekranlarında 2018 yaz ayında yayınlanmaya başlanan bir gençlik dizisidir.

12. BÖLÜMLE EKRANA VEDA EDİYOR, DİJİTALDE DEVAM EDECEK…

FOX TV’nin gençlik dizisi 4N1K İlk Aşk’tan üzücü haber geldi. Dizi, gelecek hafta yayınlanacak 12. bölümle ekrana veda edecek. Sevindirici haberse dizinin dijitalde devam edeceği. Ancak küçük bir farkla!

Medyatava’da Birsen Altuntaş’ın haberine göre, bu hafta 11. bölümü seyirciyle buluşan Fabrika Yapım imzalı dizinin dün final sahneleri çekildi. Öner Arslanel’in yapımcılığını üstlendiği, Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören ve Cihan Şimşek gibi genç yeteneklerin de kamera karşısına geçtiği dizinin yayınının FOX’un internet sitesinde devam etmesi planlanıyor.

Ancak 12. bölümde final yapacak olan dizinin oyuncu kadrosunun tamamının internet projesinde yer almayacağı öğrenildi. Senaryosunu Ferhat Ergün’ün yazdığı dizinin internet projesinde ücretler düşürüleceği için bazı oyuncuların projeden ayrılacağı konuşuluyor.