Ana sayfa Dizi Haberleri Nedim, Şeniz’i doğduğuna pişman edecek! Zalim İstanbul, yeni sezonda bomba gibi geliyor!

Nedim, Şeniz’i doğduğuna pişman edecek! Zalim İstanbul, yeni sezonda bomba gibi geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz- Kanal D’nin uzun süredir diziler konusunda yaşadığı şanssızlığı kırdığı Zalim İstanbul dizisi bu akşam yeni sezon ilk bölümüyle geliyor!

Geçtiğimiz sezon sonunda yayınlanmaya başlanan dizi, reytingleri başta pek mutlu etmese de ilerleyen bölümlerde dikkatleri çekmeye başladı.

Kanal D, büyük bir risk alarak sürekli tekrarlarını yayınladığı dizi için büyük bir uğraş vermişti. Neredeyse haftada 10 tekrar yapan dizi, izleyiciyi bıktıracağı düşünülürken, sezondaki pek çok dizi arasından sıyrılmayı başardı!

Yeni sezonda da yoluna devam edecek olan dizi, bu akşam (9 Eylül Pazartesi) 10. bölümüyle ekranda olacak.

Nedim, Şeniz'i doğduğuna pişman edecek! Zalim İstanbul, yeni sezonda bomba gibi geliyor! 7

Pazartesi akşamlarının fenomen dizisi Çukur ile Star TV’nin yeni başlayacak olan Çocuk dizisine de rakip olacak!

Ekrandaki ömrü ne kadar sürecek bilinmez ama iddiasını sürdürmeye devam ettiğini, Pazartesi akşamları yayınlanmasıyla da göstermiş oldu yeniden!

Deniz Uğur, Fikret Kuşkan, Mine Tugay gibi isimlerin yanı sıra başarılı oyunculuklarıyla göz dolduran genç oyuncular Bahar Şahin, Ozan Dolunay, Berker Güven ve Simay Barlas gibi isimlerin de yer aldığı dizi, bu akşam sürükleyici bir bölümle ekranda olacak.

Köşkten kaçan Nedim ve Cemre yeni bölümde büyük bir sürprizle geri dönüyor. Nedim’in yeni sezonda Şeniz’den intikamını alacağını düşünen izleyiciler “Nedim’in dönüşü muhteşem olacak, sen şimdi yandın Şeniz, doğduğuna pişman edecek” şeklinde pek çok yorum yapmaya başladı sosyal medyadan.

Heyecanlı bir sezon finaliyle ara veren dizi, Karaçay Köşkü’nde fırtınalar estirdikten sonra yeni gelişmelerle dönüyor!

Evden kaçan Nedim ve Cemre’nin akıbeti merak konusuyken, Şeniz’in yeni planlarıyla Nedim’i durdurup durduramayacağı da heyecanla bekleniyor.

ZALİM İSTANBUL YENİ SEZONDA NELER OLACAK?

Şeniz kendini kurtarmak için Cemre ve Nedim’in peşine düşüyor.Herkes uzaklara kaçan Cemre ve Nedim’in peşindedir. Agah, Nedim için Seher ise Cemre için endişelenirken sadece kendi için endişelenen biri vardır, Şeniz! Yaptıklarının ortaya çıkacağından korkan Şeniz, Cemre ve Nedim’i yakalaması için adam tutar. Amacı onları Agah’tan önce yakalamaktır.

Nedim’i korumaya çalışan Cemre ise yakalanma ihtimalinden dolayı tedirgindir. Şeniz’in planları başarılı olacak mı?

ZALİM İSTANBUL 10. BÖLÜM KONUSU

Nedim’i tamamen kaybettiğini düşünen Agah, yıkılıyor. Karaçay ailesinden kaçan Cemre ve Nedim uzaklarda birbirlerine tutunmaya çalışırken diğer tarafta kıyametler kopar. Yeğeninin Cemre tarafından kaçırıldığını düşünen Agah çılgına döner ve tüm gazabını Seher ve ailesine yöneltir. Çünkü ağabeyinin emaneti olan Nedim’i bulmak zorundadır. Neye uğradığını şaşıran ise sadece Karaçay ailesi değildir, Seher de kızı için oldukça endişelidir. Şeniz ve Cenk ise gerçeklerin ortaya çıkacağından dolayı korku içindedir.

İşte 10. bölüm tanıtımı: