Ana sayfa Dizi Haberleri Nefes Nefese dizisinde Uğur Yücel en çok oyuncular için büyük şans!

Nefes Nefese dizisinde Uğur Yücel en çok oyuncular için büyük şans!

tarafından ker_def
Uğur Yücel, Nefes Nefese dizi oyuncularına nefes aldırıyor!

Televizyon Gazetesi Analiz

1 Ocak 1957 İstanbul doğumlu olan Uğur Yücel aslen Kars’lıdır. Türk Sineması ve dizilerinin usta ismi aynı zamanda yönetmeklik başarısıyla da takdir edilen bir isim.

Hırsız Polis, Canım Ailem, Aramızda Kalsın gibi döneminin önemli dizilerinde akıllarda kalan karakterlere imza atan Uğur Yücel, şimdilerde ise Star TV ekranında Nefes Nefese dizisiyle hayranlarının karşısında.

Dizide hem yönetmenlik yapan hem de Ayaz Kıran (Atmaca) karakterine hayat veren Uğur Yücel, setteki tüm oyuncular için büyük bir şans…

Hem tecrübesi hem de yaklaşımlarıyal Nefes Nefese dizisine büyük fark katıyor.

Dizinin oyuncularından Yusuf karakterine hayat veren Şükrü Özyıldız da ranini ile yaptığı röportajda bu noktaya dikkat çekiyor.

Özyıldız, “Uğur ağabey, oyunculuktan geldiği için oyuncunun halinden anlayan ve vizyonu itibariyle sizi bir adım öteye taşıyan biri” diyerek usta oyuncuya övgülerde bulunmakta.

Nefes Nefese dizisinde Uğur Yücel en çok oyuncular için büyük şans! 7

NEFES NEFESE VİDEOLARI İÇİN TIKLAYIN

Yer aldığı projeleri daima gündemde tutmayı başaran bir isim olan Uğur Yücel’in hayranları onu yeniden bir dizide görmekten çok mutlu.

Umarız Nefes Nefese dizisi Ağustos ayında yayına başlamanın farkıyla kendi izleyici kitlesini oluşturur ve sezon dizileri başladığı zaman da Çarşamba akşamları Diriliş Ertuğrul ve Sen Anlat Karadeniz ile yarış edebilir.