Ana sayfa Dizi Haberleri Nefes Nefese dizisinde Yusuf tersi pis bir karakter!

Nefes Nefese dizisinde Yusuf tersi pis bir karakter!

tarafından ker_def
Nefes Nefese dizisi Star TV ekranlarında izleyicilerle buluştu.

İlk tepkiler olumlu, tabii ki dizide eleştiri alan konular da var. Ancak zamanla bunlar düzeltilecektir.

Dizide önemli bir kadro var. Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun başrolleri paylaşıyor.

Şebnem Hassanisoughi, Caner Şahin, Ezgi Şenler, Gülçin Şantırcıoğlu, Nik Xheliau, Pınar Erincin gibi dikkat çeken isimlerde kadroda yer alıyor.

Dizinin çekimleri Adana ve Antakya’da yapılmakta… Hikaye ise Berlin’de başladı ve sonrasında Türkiye’ye kaydı.

Dizide Yusuf karakterine hayat veren isim Şükrü Özyıldız…

18 Şubat 1988 İzmir doğumlu olan Özyıldız, 2011 yılında başladığı kariyerinde önemli projelerde yer aldı. Uçurum dizisinde 2 sezon Tolga olarak izledik. Benim Hala Umudum Var dizisinde Ozan oldu. Ulan İstanbul ve Şeref Meselesi dizilerinde Emir karakterlerine hayat vermişti. Çoban Yıldızı dizisindeki Seyit karakteri de hafızalarda.

Şimdi ise Nefes Nefese dizisinde Yusuf olarak ekranda.

Ranini’ye konuşan Özyıldız, en büyük artılarının senaryonun özgünlüğü olduğunu söylüyor.

Nefes Nefese dizisinde Yusuf tersi pis bir karakter! 7

Özyıldız, “Biz seyirci olarak artık şaşırmıyoruz. Hatta bunu unuttuk. Artık hangi diziyi izlersek izleyelim beş dakika sonra neler olacağını kestirebiliyoruz. Nefes Nefese bize ihtiyacımız olan heyecanı ve beklenenin dışında gelişen sürprizleri yaşatacağına ve bize çok iyi geleceğine inanıyorum” diye konuştu.

NEFES NEFESE VİDEOLARI İÇİN TIKLAYIN

Canlandırdığı Yusuf karakterine de değinen Özyıldız, değer yargıları olan, sabırlı, cesur ve tersi pis birisine hayat verdiğini belirtiyor.

Oyuncu, karakteriyle ilgili şu detayları vermekte: “Oranın hatırı sayılır toprak ağalarından Şakir Ağa’nın oğlu. Çocukken babasıyla yaşadığı bir tartışma ona çok pahalıya patlıyor ve bir daha Antakya’ya dönmemek üzere yemin edip ayrılıyor oradan. Bu süre zarfında İstanbul’da kendine yeni bir hayat kurmaya çalışıyor. Ancak yeminini bozup ailesinin yanına dönmesi gerekiyor ve bu dönüş bir sürü belayı da beraberinde getiriyor. Kendi değer yargıları olan, sabırlı, cesaretli ve tersi pis biri.”