Ana sayfa Dizi İzle Nefes’in olaylı gelin hamamı! – Sen Anlat Karadeniz 31. Bölüm

Nefes’in olaylı gelin hamamı! – Sen Anlat Karadeniz 31. Bölüm

tarafından ker_def

Sen Anlat Karadeniz dizisi 31. yeni bölümüyle 21 Kasım Çarşamba akşamı izleyicilerle atv ekranında buluştu. Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Öykü Gürman’ın başrollerindeki dizinin yeni bölümü yine dikkat çeken sahnelerle doluydu. Tahir, Nefes’e yaşatamadığı mutlulukları yaşatmak için oldukça kararlıydı. Dizinin yeni bölümünden önemli sahneler youtube resmi sayfasında yayınlandı.

Videodan 31. bölümden başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

31. bölümde yaşananların detayı şöyle:

“Seninle yürüyeceğim her yol, sana çıkan her yol o kadar güzel ki…”

Tahir Nefes’e yaşayamadığı mutlulukları yaşatmaya kararlıdır. Düğün hazırlıkları başlarken Nefes’in de Tahir’e bir sürprizi var. Fatih, Berrak’ın aşkıyla yanıp tutuşurken Murat kardeşinin yanındadır. Berrak’a açılması için Fatih’e yardım eden Murat, Nazar’a da derman olabilecek mi? Sevdiğinin dayak yediğini duyunca onu Vedat’ın elinden alabilecek mi? Nefes hep hayalini kurduğu gelinliği sonunda giyer. Tahir ve Nefes’in sevdası mutlu sona yaklaşmışken bu mutluluğa gölge mi düşecek?

Yapım – Sinegraf
Yapımcı – Osman Sınav
Yönetmen – Veli Çelik / Yusuf Ömer Sınav
Senaryo – Erkan Birgören
Oyuncular – Ulaş Tuna Astepe(Tahir), İrem Helvacıoğlu(Nefes), Mehmet Ali Nuroğlu(Vedat), Sinan Tuzcu(Mustafa), Öykü Gürman(Asiye)