Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisinde kötü günler geride kaldı!

Benim Adım Melek dizisinde kötü günler geride kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında geçtiğimiz sezon büyük beğeni ile izleyicilerin karşısına çıkan Benim Adım Melek dizisinden müjde var… Dizi ekibi Gaziantep’te buluştu. Dizi hayranları heyecanla yeni sezonu bekliyor. Aylardır ekip pandemi nedeniyle çalışamadı. 1. sezon da koronavirüs salgını sonrasında mecburen tamamlandı.

Benim Adım Melek izleyicileri ise sabırsızlıkla bu kötü günlerin geçmesini bekliyordu. İşte o gün geldi. Dizinin ekibi yeniden Gaziantep’te…Benim Adım Melek dizisinin yönetmeni Cem Akyoldaş, teknik ekibin Gaziantep’e giderek, sette tüm hazırlıkları tamamladığını video mesaj ile duyurdu.

Dizinin oyuncu kadrosunu da beklediklerini belirten mesajından sonra oyuncular tek tek yola çıktıklarını belirten esprili videolarla Benim Adım Melek dizisinin 2. sezonunu müjdeledi.

Oyuncular, tek tek videolarla heyecanlarını aktardılar. Bu esprili videoda oyuncuların yola çıkmış halleri yansıtıldı. Başrol oyuncusu Kutsi, “Cem hocaya, set ekibi arkadaşlarıma sonsuz sevgi ve saygılarımla.Biz de Antep yolundayız. Gece orada olacağız ve yarın sabah itibari ile Benim Adım Melek dizisi çekimleri başlayacak. Şimdiden yolumuz açık olsun. Tüm dualarım bütün set ekip arkadaşlarım için” diye mesaj bıraktı.

Birçok oyuncu da hem teknik ekibe hem de izleyicilere mesajlarıyla 2. sezon heyecanını farklı ve güzel bir video ile aktardı.