Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş dizisinin kadrosuna birbirinden ünlü isimler katıldı!

Üç Kuruş dizisinin kadrosuna birbirinden ünlü isimler katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İçerde ve ardında da Çukur dizileri ile Ay Yapım büyük işlere imzasını attı. 4 sezon süren Çukur’un finalinin ardından ise Üç Kuruş isimli yeni dizinin duyurusu yapıldı.

Yine Show TV ekranında yayınlanacak olan yeni dizi, polis ve mafya arasında yaşananları ekrana taşıyacak. Yine mahalle kavramının öne çıkacağı yapım için ilk olarak Uraz Kaygılaroğlu ile anlaşma sağlanmıştı. Ekin Koç’tan hala haber beklenirken, dizinin kadrosu da yavaş yavaş yeni isimlerle oluşmaya başlıyor.

Çukur’daki Meke rolünü canlandıran Aytaç Uşun’un ardından diziye iki yeni kadın oyuncu katıldı… Aslıhan Malbora’nın yanı sıra usta oyuncu Nursel Köse de Üç Kuruş dizisinin ekibinde yerini aldı. Bu isimlere son olarak Civan Canova da katıldı.

Ay Yapım’ın titizlikle yürüttüğü oyuncu görüşmeleri devam ediyor. Hazal Subaşı ve Ekin Koç ile de anlaşılma ihtimali var… Dizinin ekibine en son katılan isim ise gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Burak Altay oldu… Altay, dizide Efe karakteri ile birlikte görev yapacak Bülent isimli komisere hayat verecek.

Üç Kuruş dizisinin kadrosuna birbirinden ünlü isimler katıldı! 1

1980 Rize doğumlu olan Burak Altay, 2000 yılından bu yana oyunculuk yapıyor. Asmalı Konak dizisindeki Salih karakteri ile öne çıkan oyuncu, Siyah İnci ve Şampiyon isimli dizilerde de yer almıştı.

Kartal, Efe ve İrfan isimli üç karakterin hayatlarının anlatılacağı dizide polis ve mafya olaylarının yanı sıra bir de seri katil bulunacak.