Ana sayfa Dizi Haberleri Nejat İşler, zamanında Kubilay Aka’nın kalbini fena kırmış!

Nejat İşler, zamanında Kubilay Aka’nın kalbini fena kırmış!

tarafından ker_def

Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı Ali Kemal karakteriyle dikkatleri çeken ünlü oyuncu Kubilay Aka, daha sonra Çukur dizisine Celasun karakteriyle katılmıştı. Çukur’da başarılı performansını sürdüren oyuncu Eser Yenenler’in yeni programına konuk oldu.

Televizyon Gazetesi Detay

tv8 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Eser Yenenler Show programının 12 Aralık Çarşamba gününü Perşembe’ye bağlayan gece yayınına konuk olan ünlü oyuncu Kubilay Aka, geçmişten bir anısını anlattı.

Kubilay Aka, havalimanında yolcu hizmetlerinde çalıştığı sırada menajeri tarafından keşfedildiğini ve onun yönlendirmeleriyle de bu noktaya geldiğini anlattı.

Havalimanında çalıştığını dönemde ünlü isimlerle karşılaşıp karşılaşmadığını soran Eser Yenenler’e Aka’nın yanıtı herkesi şaşırttı.

Nejat İşler ile bir anısını aktaran Aka, birlikte fotoğraf çektirmek istediği İşler’in kendisine sert bir tavırla “Hayır” dediğini ve bu duruma bozulduğunu belirtti.

Kubilay Aka, olayı şöyle anlattı:

“Nejat işler fotoğraf çekilmedi benimle… Şansımı denedim. Hayranınızım ‘fotoğraf çektirebilir miyim’ dedim. O güne kadar da kimseye söylememiştim. Bir baktı, beni inceledi ve çok net bir şekilde ‘Hayır’ dedi.”