Ana sayfa Dizi Haberleri Nerede kalmıştık? Kuzey Yıldızı dizisini izleyenleri sevindirecek gelişme

Nerede kalmıştık? Kuzey Yıldızı dizisini izleyenleri sevindirecek gelişme

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de ekrana gelen Kuzey Yıldızı dizisini takip edenler, yeni sezonda yeni sürprizlere hazır olsunlar! Öncelikle diziye yeni hikayelerle yeni karakterler girecek. Yıldız’ın hayatı ise farklı bir yöne kayıyor. Zira Yıldız artık başka bir işte çalışıyor!

Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin başrolünde oynadıkları Kuzey Yıldızı dizisi, ekranların sevilen komedi türü dizilerinden. Geçtiğimiz sezon pandemi süreci nedeniyle yaşanan karantinada diziye ara verilmiş ve bir kaç aylık ardından Mayıs ayında ekip yeniden Ordu’da buluşmuştu.

Aslında yaz boyunca devam etmesi düşünülüyordu ancak dizinin reytingleri düşük gelince riske atmamak için sezon finali çekilip ara verildi. Bu arada Aslıhan Güner, TRT için çekilen Hanımağanın Gelinleri isimli filmde rol aldı ve Bayram’ın ilk günü de ekrana getirildi.

İsmail Demirci ise eşi Hande Soral ve arkadaşlarıyla birlikte uzun bir tatile çıktı. Şimdilerde ekibin yeniden toplanıp yeni sezon için çekimlere başlaması bekleniyordu. 10 Ağustos olarak planlanan tarih, bazı aksilikler nedeniyle 15 Ağustos’a yani bugüne çekildi.

Nerede kalmıştık? Kuzey Yıldızı dizisini izleyenleri sevindirecek gelişme 8

Kuzey Yıldızı dizisi için oyuncuların Ordu’ya gittiği ve çekimlerin bugün başlaması planlandı. Yeni sezon için merakta olanlar, uzun süre beklemeyecekler! Eylül’ün ilk haftalarında dizinin yayınlanması bekleniyor. Bu arada Ağustos başında babasını kaybeden Aslıhan Güner’in de sette olduğu tahmin ediliyor. Oyuncu, yaşadığı acıya rağmen çekimlere katılacak.

Dizinin sezon finalinde uzun zamandır beklenen bir sahne gerçekleşmişti. Yıldız, birlikte sohbet ettikleri sırada beklenmedik bir şekilde Kuzey’i tutup dudaklarından öpmüştü. Bu öpücük sonrası ikilinin arasındaki buzlar eriyecek mi yoksa yeni çekişmeler mi başlayacak hep birlikte izleyip göreceğiz ama bu heyecan sonrasında gidişat merak ediliyor!

Bu arada dizide yeni gelişmeler de yaşanacak. Daha önce ailesinin balıkçı teknesine kaptanlık yapan Yıldız, artık karaya çıkıyor ve yeni bir işe başlıyor. Yıldız, bir restaurantta çalışmaya başlayacak. Bu yeni işle birlikte diziye yeni bir karakter de giriyor. Restauranın sahibinin kızı Bahar karakteriyle diziye Melis Sabah dahil oldu.

Nerede kalmıştık? Kuzey Yıldızı dizisini izleyenleri sevindirecek gelişme 9

Sabah, daha önce Kırk Yalan ve Tam Kafadan Karavan isimli filmlerde de rol almıştı. Antalya Üniversitesi Matematik Bölümü öğrencisi…Serap Matyaş’tan aldığı eğitim ile oyunculuk konusunda kendini geliştiren Melis Sabah, Hamdi Alkan’ın yönetmenliğini yaptığı Kırk Yalan isimli filmde canlandırdığı Halime karakteri ile dikkat çekmişti.

Diziye bir erkek karakterin daha diziye katılmasının gündemde olduğu konuşulmakta…