Ana sayfa Sosyal Medya Anne kucağında huzuru buldu! Songül Öden ne kadar da annesine benziyor…

Anne kucağında huzuru buldu! Songül Öden ne kadar da annesine benziyor…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz haftalarda bir süredir beraber olduğu iş insanı Arman Bıçakçı ile evlenen Songül Öden, sürpriz evliliği ile şaşırtmıştı. Küçük bir nikah töreninde sevdikleri ve dostlarıyla mutlu gününü kutlayan ünlü oyuncu, daha sonra Alaçatı’ya balayına gitmişti.

Ekranlara son olarak Fox TV’de yayınlanan ancak ömrü kısa süren Bir Aile Hikayesi dizisiyle gelmişti oyuncu. Sinema ve tiyatroda da başarılı performansıyla övgüler alan Songül Öden, mütevazi kişiliği ve samimi tavırlarıyla hemen herkesin gönlünü kazanmış bir oyuncu.

1979 doğumlu olan Songül Öden’in anne ve babası, kendisi 6 aylıkken boşanmış. Bitlik kökenli bir anne ve Diyarbakırlı bir babanın kızı. Öden, annesine ne kadar düşkün olduğunu, yayınladığı fotoğrafla göstermiş oldu. Fotoğrafın nikah günü olduğu da kafasındaki çiçek ve kıyafetinden anlaşılıyor.

Annesinin kucağına uzanan oyuncu, ‘en güzel kucak’ notuyla fotoğraflarını paylaştı. Annesi Latif Diyar’a olan benzerliği de bu fotoğrafla ortaya çıkmış oldu.

Bakalım siz de aynı fikirde misiniz?

İşte Songül Öden ve Annesi Latife Diyar…

???? en güzel kucak..

Anne kucağında huzuru buldu! Songül Öden ne kadar da annesine benziyor... 7