Ana sayfa Dizi Haberleri Nerede o eski Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz? İyice çaptan düşüyor!

Nerede o eski Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz? İyice çaptan düşüyor!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
ATV’nin çok sevilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 97. bölüm fragmanı, izleyenlerin beklentisini karşılamadı.

Başrollerini Oktay Kaynarca, Deniz Çakır ve Sanem Çelik’in paylaştığı dizinin, birkaç haftadır durağan geçmesi izleyenleri kızdırıyor.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ DİZİSİYLE İLGİLİ TÜM BÖLÜMLER, VİDEOLAR VE SAHNELER İÇİN TIKLA

97. bölümde neler yaşanacak?

Canını kurtarmak için yurt dışına gitme planları yapan Servet ölümünden kaçamamış, Güneş’in tetikçilerinin kurbanı olmuştur. Büyük kayıplarına sessiz kalamayacak Çakırbeyliler derhal intikam peşine düşerler. Tetiği çekenden ziyade, bu ölüm emrini verenle ilgilenen Hızır karşılık vermekte geç kalmaz. Hızır’ı bitirmek için sevdiklerine dokunmak gerektiğini bilen düşmanları da yaptıkları ölüm listesinde ilk sıraya Meryem’i alarak aileyi derdinden sarsacak hamle için harekete geçerler. Meryem ise çocuğunu doğurmak uğruna çoktan kendi canından geçmiştir. En sevdiğini korumak adına tüm kötü haberleri evinden uzak tutmaya çalışan Hızır’ın onu yıkacak asıl kötü haberi öğrenmesi ise an meselesidir.Yeni bölüm içinde pek ümitli olmayan izleyenler, konuyla ilgili birçok yorum yaptı.

İzleyenler bu durum için; “Dizide biraz daha aksiyon olmalı!”, “Çok durağan geçiyor hareket lazım!”, “Nerede o eski Eşkiya!”, “Fragmanda ne varsa bölümde o oluyor bir tık fazlası yok!”, “Sıkıldık artık!” gibi yorumlar yaptılar.

 Bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümün izleyenleri tatmin edip etmeyeceğini hep birlikte izleyip göreceğiz…
Youtube’da trend videolar listesinde 26. sırada yer alan fragman, izleyenleri meraklandırdı…

İşte 97. bölüm fragmanı: