Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül, Demet Özdemir’den günler sonra aynı başarıyı yakaladı!

Neslihan Atagül, Demet Özdemir’den günler sonra aynı başarıyı yakaladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisinde Nare karakterine hayat veren ünlü oyuncu Neslihan Atagül, büyük bir gurur yaşıyor. Oyuncu, çok az ismin ulaşabildiği bir büyük başarının sahibi oldu…

1 Temmuz 2020 günü Demet Özdemir’in de başardığı gibi, Neslihan Atagül de instagram hesabında 10 Milyon takipçinin üzerine çıktı… İki kadın oyuncunun birkaç gün arayla 10 milyonlar kulübüne girmesi de önemli bir ayrıntı olarak dikkat çekti.

Sefirin Kızı dizisiyle yurt dışında hayran kitlesini genişleten Neslihan Atagül, meslektaşı Demet Özdemir gibi, sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden birisi… Oyuncu, yerli ve yabancı 10 milyondan fazla takipçiye sahip olabilen çok az Türk oyuncudan birisi konumunda.

İki ünlü kadın oyuncunun da aynı dönemde instagram hesaplarının 10 milyonun üzerine çıkması, başarılarının da bir karşılığı…

Neslihan Atagül, Demet Özdemir'den günler sonra aynı başarıyı yakaladı! 8

Vuslat dizisiyle en son ekranda izlediğimiz Kadir Doğulu ise instagram takipçi sayısında eşini çok geriden takip ediyor. Kadir Doğulu’yu instagram’da 3,5 milyon kişi takip etmekte. Neslihan Atagül ise eşinden 3 kat daha fazla takipçiye sahip bulunuyor.

Kadir Doğulu, son paylaşımında yollara düşmeden önce bu pazar gününü dinlenerek geçirdiklerini belirtti. Oyuncu, “Tekrar yollara düşmeden önce kısa bir mola.. Yollardayız” mesajı paylaştı ve Muğla, Nevşehir, Ankara ve İstanbul illerinin rotaları olduğunu mesajında belirtti.

Neslihan Atagül, Demet Özdemir'den günler sonra aynı başarıyı yakaladı! 9