Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül, ‘Dönüşü muhteşem oldu’ dedirtti!

Neslihan Atagül, ‘Dönüşü muhteşem oldu’ dedirtti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Geçirgen bağırsak sendromu hastalığı yüzünden zor günler geçiren ve tedavisi nedeniyle Engin Akyürek ile birlikte rol aldığı ‘Sefirin Kızı’ dizisini bırakmak zorunda kalan Neslihan Atagül sağlığına kavuştu.

Meslektaşı Kadir Doğulu ile mutlu bir evliliği olan Neslihan Atagül, eşiyle birlikte Dubai’de bir otelin açılışına katıldı. Ünlü oyuncu davette derin yırtmaçlı beyaz elbisesi ile göz kamaştırdı.

Neslihan Atagül, ‘Dönüşü muhteşem oldu’ dedirtti! 9

Pozlarını instagram hesabından takipçileriyle de paylaşan Neslihan Atagül pozlarıyla takipçilerine adeta ‘Dönüşü muhteşem oldu!’ dedirtti.

Neslihan Atagül, ‘Dönüşü muhteşem oldu’ dedirtti! 10

Eşi Kadir Doğulu’da davetten birlikte fotoğraflarını instagram hesabından paylaşarak eşine aşkını haykırdı. Kadir Doğulu paylaşımına; ‘Dün geceden güzeller güzeli kadınımla…’ yazdı.

Neslihan Atagül, ‘Dönüşü muhteşem oldu’ dedirtti! 11

Öte yandan geçtiğimiz günlerde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ikili, birlikte bir proje yapacaklarının da sinyallerini vermişti. Neslihan Atagül, sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek artık setlere dönebilecek durumda olduğuna değindi.

Atagül; “Şimdi Kadir ile geçiremediğimiz vakitlerin tadını çıkartmaya çalışıyoruz” dedi. Kadir Doğulu da yeni işlere hazırlandığını ifade etti. Oyuncu, yakın zamanda eşiyle birlikte bir iş yapabileceklerini de anlattı. Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti henüz yeni projeler konusunda net bir durumun olmadığını özellikle belirtti.