Ana sayfa Sosyal Medya Engin Akyürek doğum gününde TT oldu! Dünyanın her yerinden mesaj var!

Engin Akyürek doğum gününde TT oldu! Dünyanın her yerinden mesaj var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bugün dünya çapında çok büyük bir hayran kitlesine sahip oyuncu Engin Akyürek’in doğum günü. 40 yaşına basan sanatçıyı dünyanın dört bir yanından hayranları doğum gününde yalnız bırakmadı ve mesaj yağmuruna tutarak Twitter’da gündem olmasını sağladı.

12 Ekim 1981 doğumlu Engin Akyürek bugün 40 yaşına girdi. Dünyanın dört bir köşesinden milyonlarca hayrana sahip oyuncu doğum günü mesajları sayesinde Twitter’da TT oldu. Yazıyı hazırladığımız sırada KırkYıldaBirEnginAkyürek etiketiyle yapılan paylaşım sayısı 100 bini bulmuştu.

Engin Akyürek doğum gününde TT oldu! Dünyanın her yerinden mesaj var! 9

Kimi hayranları Engin Akyürek için özel videolar hazırlayıp paylaşırken kimi hayranları da eski fotoğraflarından derledikleri paylaşımlar yaptılar. Engin Akyürek hayranlığı dünyada çığ gibi büyürken yetenekli oyuncu projelerine de devam ediyor.

Engin Akyürek doğum gününde TT oldu! Dünyanın her yerinden mesaj var! 10

Ünlü oyuncu sıradaki projesi olan Kaçış dizisi için hazırlanıyor. Türkiye pazarına giren Disney Plus’ın ilk dizisi olacak Kaçış’ta Engin Akyürek’e İrem Helvacıoğlu eşlik edecek. Hikayesi Engin Akyürek tarafından kaleme alınan Kaçış, Türkiye pazarına girmeye hazırlanan Disney Plus’ın ilk Türk dizisi olacak. O3 Medya ile Same film tarafından hazırlıkları yapılan Kaçış isimli dizi sekiz bölümden oluşacak.

Dizinin çekimleri Gaziantep ve civarında gerçekleştirilecek. Senaristliğini Ali Doğançay, yönetmenliğini ise Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği dizinin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak.

Engin Akyürek’in doğumgünü için paylaşılan mesajlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Engin Akyürek doğum gününde TT oldu! Dünyanın her yerinden mesaj var! 11