Ana sayfa Dizi Haberleri Neslihan Atagül gidip de Tuba Büyüküstün gelince Sefirin Kızı başka bir diziye dönüştü!

Neslihan Atagül gidip de Tuba Büyüküstün gelince Sefirin Kızı başka bir diziye dönüştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Sefirin Kızı dizisinin 37. yeni bölümü öncesinde çok önemli gelişmeler yaşandı. Nare karakterine hayat veren Neslihan Atagül, sağlık sorunları nedeniyle diziye veda etti. Ardından ise yapıma Tuba Büyüküstün’ün sürpriz bir karakterle katılacağı ortaya çıktı. Tabii ki ilk baştaki olumsuz tablo bir anda olumluya döndü.

Ancak ortada büyük bir sorun vardı. Bir dizi düşünün ki ismi bile başrol kadın oyuncusu ile anılsın, hatta hikaye onun üzerine kurulsun, hatta başrol erkek oyuncunun bile etkisi ondan daha düşük olsun ve o başrol kadın oyuncusu diziye tam da hikayenin en orta yerinden veda etsin… Sefirin Kızı dizisinde aynen bu yaşandı. Yani Nare gidince artık Sefirin Kızı isminin bile geçerliliği kalmadı.. İsim değişikliği yaşanır mı bilinmez, ancak artık Star TV ekranlarında pazartesi akşamları alıştığınız bir hikayeyi izleyemeyeceksiniz.

Star TV, diziyi kurtarmak adına elinden geleni yapıyor. Tuba Büyüküstün’e 3 milyon TL ücret ödendiği iddiaları da ortalıkta dolaşıyor. Oyuncu iyi bir ücretle yapıma gelmiştir, zira bu ismini riske attığı bir yapım. Çünkü dizi tıkandı, başroldeki Neslihan Atagül gitti ve sırada Uraz Kaygılaroğlu’nun ayrılığı var.

Ancak dizinin bir şansı var ki, o da Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek’in muhteşem uyumu. Kara Para Aşk dizisinden bu yana bu ikili en çok beğenilen dizi çiftlerinden birisi olarak gösteriliyordu. Şimdi hayranları yine iki ünlü ismi aynı projede izleyecek.

Ancak bundan sonra dizi Sefirin Kızı adıyla mı, aynı konsept ile mi yoksa bambaşka bir havada mı devam eder, işte bu net değil. Tahminler ise senaryo yazarları Eylem Canpolat ile Ozan Aksungur’un kısa sürede hikayeyi Sefirin Kızı konseptinden çıkartıp bambaşka bir aşk dizisine çevirmeleri şeklinde…

İşte Sefirin Kızı dizisine Tuba Büyüküstün’ün hayranlarını çok mutlu eden, sansasyonel giriş sahnesi: