Ana sayfa Dizi Haberleri Neslihan Atagül hayranlarına üzücü haber! Kara Sevda dizisinden sonra dikkat çeken dizi kararı!

Neslihan Atagül hayranlarına üzücü haber! Kara Sevda dizisinden sonra dikkat çeken dizi kararı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, son olarak ekranlara 2015 yılında yayınlanmaya başlayan ve 2017’de final yapan Kara Sevda dizisi ile gelmişti.

Atagül, Burak Özçivit ile başrolünde oynadığı dizisiyle büyük bir başarı kazandı.

Dizinin yurt dışına satılmasıyla birlikte ünü de arttı. Aynı zamanda Kara Sevda dizisinin yurt dışında aldığı kimi ödüllerden sonra oyuncu da çıtayı daha yukarı taşımak için ince eleyip sık dokuyor.

Hayranları onu iki sezondur yeni bir dizide görmek için sabırsızlıkla bekliyor. Her sezonda müjdeli haberi duymak isteyenler ne yazık ki henüz o haberi alamadı.

Eylül sezonunda bir dizide yer alır mı almaz mı bilinmez ama Neslihan Atagül’ün bir dizi kararı vermesi artık daha da zor.

Çünkü oyuncu mesleğinde büyük başarıyla anılan Kara Sevda isimli dizinin ardından yeni bir çıkış sağlayacak dizi arayışında.

Son dönemde ekranlarda pek çok iddiayla gelen dizinin kısa sürede kaldırılmasıyla, pek çok oyuncunun yaşadığı endişeyi o da yaşıyor.

Senaryoların birbirine benzediği, aynı dizilerin boy boy ekranda yer aldığı bir dönemde pek çok oyuncu bu riski almak istemiyor.

Neslihan Atagül hayranlarına üzücü haber! Kara Sevda dizisinden sonra dikkat çeken dizi kararı! 7

En azından daha kararlı bir duruş sergilemeleri ve çok iyi tahlil etmeleri gerekiyor gelen teklifleri.

Neslihan Atagül de aynı durumda.

Geçtiğimiz günlerde eşi Kadir Doğulu ile magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlamıştı.

Yeni dizi projesi ile ilgili sorulan bir soruya da kendisine çok teklif geldiğini ifade ederek şöyle konuştu:

“Baktığınızda bir sürü iş var, şükürler olsun. Ama önemli olan insanın içine sinen bir şeyi yapması ve benim için önemli olan her yaptığım işin üstüne koyarak devam etmek. Onun için biraz seçici davranıyor olabilirim. Onun için içime, gönlüme sinsin istiyorum.”

Atagül, geçtiğimiz sezon ise dijital platformda yayınlanan Dip dizisinde rol almıştı. O da pek çok oyuncu gibi internetteki dizilere yönelebilir.