Ana sayfa Dizi Haberleri Neslihan Atagül, Kara Sevda’dan sonra neden dizilerde yok? Çok merak edilen o soruyu yanıtladı…

Neslihan Atagül, Kara Sevda’dan sonra neden dizilerde yok? Çok merak edilen o soruyu yanıtladı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Ekranlara son olarak Kara Sevda dizisiyle gelen Neslihan Atagül, bir internet dizisi olan DİP’te oynamış ancak televizyon dizisinde rol almamıştı.

Eşi Kadir Doğulu, TRT1’de yayınlanan Vuslat dizisinde oynuyor ama Neslihan Atagül’den uzun süredir ses yok.

Pek çok dizi projesinde ismi geçen Neslihan Atagül’ün hayranları, bir an önce ekrana dönmesini heyecanla bekliyor.

Ancak ünlü oyuncudan henüz net bir yanıt yok. Bu durumu merak edenler için Neslihan Atagül’ün son yaptığı açıklama dikkat çekecek cinsten.

Atagül, eşi ve ailesi ile birlikte yemek yediği bir mekan çıkışında magazincilerin sorularını yanıtladı.

Neslihan Atagül, Kara Sevda'dan sonra neden dizilerde yok? Çok merak edilen o soruyu yanıtladı... 7

Yeni projesi sorulan Atagül, “Bir sürü iş var ama önemli olan insanın içine sinen bir şeyi yapması. Benim için önemli olan her yaptığım işin üstüne koyarak devam etmek. Onun için biraz seçici davranıyor olabilirim. Tam olarak içime, gönlüme sinsin istiyorum aslında” açıklamasını yaptı.

Görünen o ki şu ana kadar gelen tekliflerin hiç biri ünlü oyuncunun içine sinmemiş. Yeni sezonda bir dizide yer alır mı bilinmez ama çok seçici olduğu da sözlerinden anlaşılmakta.

Bu arada ikiliye birlikte bir dizide oynamayı isteyip istemedikleri de soruldu. “Sürekli geliyor ama içimize sinen bir iş olsun diye bekliyoruz. Eğer beraber yapacaksak gerçekten hem bir şeye hizmet etsin hem de içimize sinsin” açıklamasını yaptı.

Uçankuş’un röportajını videodan izleyebilirsiniz…