Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi yeni sezon için tahminler havada uçuşuyor! Neler neler var…

Yasak Elma dizisi yeni sezon için tahminler havada uçuşuyor! Neler neler var…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisi, sezon finalinde yaptığı sürprizle hala konuşuluyor.

Dizinin takipçileri, yeni sezonla ilgili sosyal medyada birbirinden farklı ve kimileri absürt pek çok senaryo yazmaya başladılar bile!

47. bölümüyle sezon finali yapan Yasak Elma’da, bir kişinin Ender’i öldürmeye çalışması dikkat çekmişti.

Bu kişinin kim olduğu, Ender’in ölüp ölmediği sezon başında belli olacak ama izleyenleri en çok meraka sürükleyen kısım bu değil!

‘Gelecek Sezon’ yazısıyla ekrana getirilen yeni sezondan bir sahne vardı ki herkesi şaşkına çevirdi ve sosyal medyadan pek çok yorum yapılmasına neden oldu.

Halit’in bir durakta perişan bir halde olduğu ve Yıldız’ın lüks bir aracın içinde trafikte yol alırken onu görüp aracı durduğu o sahne, izleyenleri şaşırttı.

Halit’in zengin, kimseyi beğenmeyen, kibirli, sert karakteri herkes üzerinde büyük baskı yaratıyordu. Bir anda ne oldu da Halit bu duruma düştü, her şeyi kaybedip sefil bir halde yaşamaya başladı? Tabii sonrasında Yıldız nasıl zengin oldu?

Yasak Elma dizisi yeni sezon için tahminler havada uçuşuyor! Neler neler var... 7

İşte bu sorular izleyicinin kafasını kurcalarken, tahminler de havada uçuştu.

Sosyal medyada bu konuda farklı tahminler yapılmakta. Bazı izleyiciler Halit’in Şahika ile evlendiği ve onun da tüm servetini elinden alıp onu sokağa attığı görüşünde. Yıldız’ın zengin olmasını ise Kaya ile evlenmiş olabileceğine bağlıyor izleyiciler.

Başka bir tahminde de tüm bunların Ender’in bir kabusu olarak tahmin yürütülmekte.

Kimi izleyiciler de ortaya yeni bir karakterin çıkacağı ve Yıldız’ın onunla evlenip Halit’in tüm servetinin yok olmasını sağlayarak intikam aldığı yönünde.

Bu tahminlerden birisi tutacak mı yoksa arkasından bambaşka bir olay mı çıkacak yeni sezonda hep birlikte görüp izleyeceğiz.

Ancak izleyicinin gelecek sezondan yayınlanan sahne sayesinde dizinin yeni sezonuna merakın arttığı da görülüyor.

Bu arada diziye yeni bir karakterin dahil olacağı da gündeme gelmişti. Yasak Elma’ya Leyla karakterinin katılacağı ve Kaya ile bir aşk yaşayacağı da konuşuluyor.

Bu durumda Yıldız’ın, bir şekilde Halit’ten boşanmadan önce bir şekilde onun tüm servetini ele geçirmiş olabileceği de bir başka tahmin!

Bakalım neler olacak?