Ana sayfa Güncel Haberler Neslihan Atagül, kariyeri için büyük bir hedef belirledi!

Neslihan Atagül, kariyeri için büyük bir hedef belirledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kara Sevda dizisi ABD’de İspanyolca konuşan Hispanik kitlesinin son dönemde en çok izlediği yapımlardan birisi oldu. Amor Eterno ismi ile yayınlanan dizi, ABD’de final yapıyor. Neslihan Atagül ise diziyi yayınlayan Univision kanalının sorularını yanıtladı. İspanyolca yayın yapan kanal, Türk dizilerini de ABD’deki Hispanik kitlesiyle buluşturuyor.

Neslihan Atagül ise bu röportajdaki sözleri ile kariyerinin gelişimi hakkında ilk kez detaylı bilgiler verdi. Ünlü oyuncu, Sefirin Kızı dizisinin devam ettiğini hatırlattı ve önümüzdeki dönemde hedeflerini şöyle ifade etti:

“Kariyer planlarım arasında global bir projede yer almak var, önümüzdeki dönemlerde üzerine yoğunlaşacağım konulardan birisi bu olacak. Ayrıca bağımsız filmlerde yer almak istiyorum ve bu minvalde senaryo okumaya, değerlendirmeye de başladım.”

Ünlü oyuncu geçtiğimiz ay hayata geçirdiği ve 2. sayısını da yayınladığı online dergi olan Hadsiz projesine de ne kadar önem verdiğini bu röportajda anlattı.

Ünlü oyuncunun Hadsiz projesine verdiği önemi aşağıdaki sözlerinden anlayabilirsiniz:

“‘Hadsiz’ adında instagram hesabımdan beni takip edenlerle, sevenlerimle buluşturduğum online bir dergi projem var. Oyunculuğun yanı sıra fotoğraf çekmeyi, insanlarla sohbet etmeyi çok seviyorum ve bunu da dergimiz Hadsiz’de bir araya getirdim. Beni yurt dışından takip edenler için İngilizce olarak da yayımlıyoruz dergiyi. “