Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’dan aşk pozu

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’dan aşk pozu

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinin çekimleri Bodrum’da yapılıyor. Dolayısıyla dizinin başrol oyuncularından Neslihan Atagül de çoğunlukla Bodrum’da. Oyuncu, İstanbul’da olan eşi Kadir Doğulu ile ayrı bir süreç geçiriyor. Zaman zaman bir araya gelen iki ünlü ismin son olarak sosyal medyadan yaptıkları paylaşım ise dikkat çekti.

Çiftin keyifli ve aşk dolu pozları, takipçilerinin büyük beğenisini kazandı. Kısa süre içinde 700 bine yakın beğeni alan fotoğrafa pek çok da yorum yapılmakta.

Neslihan Atagül, instagram sayfasından eşi ile iki fotoğrafını paylaştı. Oyuncunun ilk paylaşımında Kadir Doğulu’nun Neslihan Atagül’ü yanağından öptüğü bir an yer alıyor.

Bir diğer fotoğrafta ise Kadir Doğulu’nun bir süper kahraman gibi yumruğunu uzatarak verdiği ilginç poz sırasında Neslihan Atagül’ün de kahkahalarla güldüğü görülmekte.

İkilini bu keyifli anları, instagramda beğeni toplamaya devam ediyor. Ünlü çiftin yoğun çalışma tempolarında bir süre ayrı kaldığı bu dönemde yeniden buluşmalarının mutluluğu da fotoğraflara yansımakta.

Atagül, “Hero” (Kahraman) notuyla da eşine atıfta bulunmuş…

İşte o paylaşımlar…

hero k’ ????

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'dan aşk pozu 8

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'dan aşk pozu 9