Ana sayfa Dizi Arşivi Menajerimi Ara Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Menajerimi Ara Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz –  Menajerimi Ara dizisi, Star TV’de yayınlanan darama ve komediyi harmanlayan bir Türk dizisidir. Ali Bilgin ve Deniz Çelebi Dikilitaş’ın yönetmenliğindeki  ‘Menajerimi Ara’ dizisi, oyuncu ve menajerlerin sinema sektörünün parlak ışıkları altındaki ego savaşlarını, umutlarını, hayal kırıklıklarını ekrana taşıyor.

Drama ve komediyi harmanlayan dizi, prestijli bir yetenek ajansında dört menajerin asistanlarıyla birlikte yaşadıklarını merkeze alıyor.  Menajerimi Ara Fransız yapımı Dix pour cent dizisinden uyarlanmıştır. Eğlenceli bir hikaye sunan dizi, birçok ünlü ismin konuk oyuncu olmasıyla da dikkatleri çekmektedir.

Menajerimi Ara Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:

Kanal: Star TV

Yapımcı: Ay Yapım

Yönetmen: (Ali Bilgin 1-9 Bölüm), Deniz Çelebi Dikilitaş (10. Bölüm ve devamı)

Senaryo: Yelda Eroğlu, Yeşim Çıtak (1-6 Bölüm), Ekin Atalar (7. Bölüm ve devamı)

Türü: Drama- Komedi

Uyarlama: Dix pour cent (Fransız yapımı)

Yayın Tarihi: 25 Ağustos 2020

Mekan: İstanbul

Süresi: 120 dakika

Müzik:  Uğur Ateş& Saki Çimen

Başrol: Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Ayşenil Şamlıoğlu

Oyuncular: Deniz Can Aktaş, Semi Sırtıkkızıl, Gamze Karaduman, Nazlı Senem Ünal, Bedir Bedir, Pınar Ünsal, Aslı Mavitan, Yaprak Medine, Buse Sinem İren, Duygu Şen, İdeal Beran Kotan

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanılıyor. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşılıyor. Yayın günü dizinin önemli sahneleri yayınlanıyor. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/menajerimiara

Instagram: https://www.instagram.com/menajerimiaradizi/

Facebook: https://www.facebook.com/menajerimiaradizi/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC4m9DyDmlReBfUSOkhed0Yg

Resmi internet sayfası: https://www.ayyapim.com/tr-tr/menajerimi-ara

TÜM HABERLER:

Menajerimi Ara dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberler için tıklayınız…

GENEL İZLENİM:

Menajerimi Ara dizisi, dışarıdan farklı görünen menajerler ve ünlülerin dünyasının iç yüzünü anlatan eğlenceli bir dizi. Zaman zaman dram yönü de ağır basan dizi her Pazar saat 20.00’de Star TV’de yayınlanıyor.

Menajerimi Ara Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

HİKAYESİ:

Hayallerinin peşinde Antalya’dan İstanbul’a taşınan Dicle, sinema dünyasında kendine bir yer açmak ve bu devasa, acımasız şehirde tutunmak için canla başla uğraşmaktadır. Aylardır iş aramasına rağmen her gittiği yapım şirketinden geri çevrilir. Ne yazık ki kısa zamanda hayallerini süsleyen bu sektörün köpekbalıklarıyla dolu olduğunu kavrar.

Dicle spot ışıklarının altındaki bu inanılmaz parlaklıktaki dünyada yolunu kaybetmeden var olmak için savaşırken. Kopuk aile bağları da yeniden kanamaya başlar. Daha o doğmadan önce kendilerini terk eden babası, artık sektörün en büyük köpekbalıklarından biridir ve aynı ajansta çalışmaktadır. Ve sinemanın büyülü ışıkları Dicle’nin ilk aşkını da aydınlatmaya başlar.

Sinema sadece koltuğumuzda seyrettiklerimizden ibaret değildir. Film başlamadan önce olanları, oyuncuların, yönetmenlerin, senaristlerin, set işçilerinin ve yapımcılarının büyülü dünyasını merak edenler; Menajerimi Ara dizisinde aradıklarını buluyor.

KARAKTERLER:

Barış Falay(Kıraç)

Canan Ergüder (Feris)

Fatih Artman (Çınar)

Ayşenil Şamlıoğlu (Peride)

Ahsen Eroğlu (Dicle)

Deniz Can Aktaş (Barış)

Semi Sırtıkkızıl (Emrah)

Gamze Karaduman (Gülin)

Nazlı Senem Ünal (Jülide)

Bedir Bedir (Bekir)

Pınar Ünsal (Leyla)

Aslı Mavitan (Mayda)

Yaprak Medine (Beren)

Buse Sinem İren (Meral)

Duygu Şen (Ece)

İdeal Beran Kotan (Aydın)

Menajerimi Ara Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

MEKANLAR:

Dizide en fazla kullanılan mekanlardan birisi olan Ego Menajerlik Ajansı Maslak’ta bulunuyor ve rezidans olarak da kullanılmakta olan son derece geniş bir mekan. Çekimler yalnızca Maslak’ta değil, İstanbul Ataşehir’deki lüks konutlarda da yapılıyor. Menajerimi Ara dizisinin çekimlerinin yapıldığı bir diğer yer ise İstanbul Beykoz ilçesindeki eski kundura fabrikası. Öte yandan Çamlıca tepesi ve Beykoz civarındaki manzaralı alanlarda da çok sayıda çekim yapılması planlanıyor.

ÜNLÜ İSİMLER KENDİLERİNİ OYNAYARAK DİZİYE RENK KATIYOR.

Menajerimi Ara dizisinde her bölümde sinema ve dizi sektöründen oyuncular diziye konuk olarak katılıyor ve kendilerini oynuyorlar. Bugüne kadar yayınlanan bölümlerde Tuba Büyüküstün, Burçin Terzioğlu, Alican Yücesoy, Şükran Ovalı ve İrem Derici’nin de aralarında bulunduğu pek çok ünlü isim diziye katılarak kendisini oynadı.

İşte İrem Derici’nin rol aldığı bölümden bir video:

TUBA BÜYÜKÜSTÜN KISA BİR SÜRELİĞİNE DE OLSA EKRANLARA MENAJERİMİ ARA İLE GERİ DÖNDÜ

Hayranlarının ekranlarda görmeyi özlediği ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün’de Menajerimi Ara’nın bir bölümünde kendisini oynadı ve bir süredir ayrı kaldığı ekranlara kısa süreliğine de olsa dönmüş oldu. İşte Tuba Büyüküstün’ün Menajerimi Ara’daki sahneleri.

JENERİK:

Menajerimi Ara dizisinin 3. bölümünde çalan Simge Gezmiş’in seslendirdiği Jenerik müziği dikkat çekti. Hatta sosyal medyada Gezmiş’in sesi dizideki Dicle karakterine benzetildi. Bazı seyirciler şarkıyı Dicle’nin söylediğini zannetti.

Menajerimi Ara’nın mutlu, enerjik jenerik müzikleri seyircinin ilgisini çekiyor.

FRAGMANLAR:

Menajerimi Ara dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

1.SEZON TÜM BÖLÜMLER:

Menajerimi Ara dizisinin 25 Ağustos 2020 tarihinden itibaren Star TV’de yayınlanıyor. Dizisinin tüm bölümlerini sadece Star TV’nin internet sayfasından izleyebilirsiniz. Youtube sayfasında ise sadece bazı sahnelerden kısa videolar bulabilirsiniz.

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Menajerimi Ara dizisinin sahnelerinde zaman zaman mutlu, eğlenceli, enerjik zaman zamanda dramatik fon müzikleri kullanılıyor. Dizinin müzikleri Uğur Ateş ve Saki Çimen’e ait.

DİZİYE SÜRPRİZ BİR İSİM DAHİL OLDU.

‘Menajerimi Ara’nın oyuncu kadrosuna 12. Bölümden itibaren sürpriz bir isim dahil oldu. Daha önce de birçok projede yer alan ünlü oyuncu Serhat Teoman, dizinin oyuncu kadrosuna dahil olarak, ‘Serkan’ karakteriyle seyirci karşısına çıktı. Teoman, canlandırdığı karakterle de hikayenin heyecanını artırdı.

İşte Serhat Teoman’ın diziye dahil olduğu bölümün fragmanı;

KAMERA ARKASI:

Menajerimi Ara dizisinin kamera arkası görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlanıyor. Kamera arkası görüntülerde teknik ekip ve oyuncular arasında ki uyumlu işbirliği de göze çarpıyor. Dizinin bazı bölümlerinin kamera arkası görüntülerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

İşte 11. Bölüm eğlenceli kamera arkası görüntüleri;