Ana sayfa Dizi Haberleri Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’yu yıllar sonra yeniden buluşturan dizi Gecenin Ucunda’dan güzel haber!

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’yu yıllar sonra yeniden buluşturan dizi Gecenin Ucunda’dan güzel haber!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezonun büyük bir merakla beklenen dizilerinden birisi e Neslihan Atagül ve eşi Kadir Doğulu’nun başrolünde yer aldığı Gecenin Ucunda dizisi. İlk olarak dizi, Neslihan Atagül’ün başrolde yer alması ile anıldı. Uzun süre partnerinin kim olacağı merak edildi. Sonunda açıklanan isim ise herkesi şaşırttı!

Zira yıllar önce Fatih Harbiye dizisinde tanışıp daha sonra aşk yaşamaya başlayan ve kısa süre içinde de evlenen Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, çifti, yıllar sonra Gecenin Ucunda dizisinde yeniden partner olmuşlardı. Hayranları, uzun zamandır bu haberi bekliyordu ve dizi şimdi daha da merakla bekleniyor.

Hazırlıkları devam eden dizinin çekimlerinin Temmuz ayında başlayacağı konuşulmuştu ancak Ağustos ayının ilk haftasına kadar bir haber alınamadı. Fakat gelen son kulis bilgilerine bakılırsa dizinin çekimlerine kısa bir süre içinde başlanacak. Gecenin Ucunda dizisinin Eylül ayında Star TV’de izleyici ile buluşması planlanıyor.

Peride Celal’ın çok okunan aynı isimli romanından uyarlanacak olan Gecenin Ucunda dizisi, Star TV’nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından birisi. Kanalın ayrıca Kral Kaybederse, Lavanta Konağı, Çöp Adam ve Yalı Çapkını dizileri de heyecanla bekleniyor.

Sezona dördü de birbirinden iddialı isimlerin yer aldığı dört iddialı yapımla girmeye hazırlanıyor Star TV. Gecenin Ucunda dizisi de kanalın 2022-2023 sezonundaki bombalarından birisi olacak!

Kadir Doğulu’nun aynı zamanda Alim Yapım isimli yapım şirketi ile TMC Yapım’ın ortak yapımcılığında çekilecek olan dizi ile Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti, işin arka planında da büyük bir risk alıyorlar.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'yu yıllar sonra yeniden buluşturan dizi Gecenin Ucunda'dan güzel haber! 7

Çekimler öncesinde dizi için titiz bir çalışma yürütülmekte. Gecenin Ucunda’da Neslihan Atagül, Macine karakterine hayat veriyor. Macide’nin kızıyla yaşadığı sıkıntılı hayatı ve aşka olan inancını yitirmesi ile birlikte Kazım’ın karşısına çıkması ile başlayan aşk hikayesi anlatılıyor dizide. Kazım karakterine de Kadir Doğulu hayat veriyor.

Bu arada Macide’nin annesini usta oyuncu Zuhal Olcay canlandıracak. Dizide ayrıca Tuba Ünsal, Bestemsu Özdemir, Ebru Aykaç, Bertan Asslani, Levent Özdilek, Şencan Güleryüz, Gonca Aykut gibi başarılı isimler de rol alıyor.