Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Seyit Yaran, Caner Topçu ve Özgür Foster’ın başarısının arkasında aynı ünlü isim var!

Onur Seyit Yaran, Caner Topçu ve Özgür Foster’ın başarısının arkasında aynı ünlü isim var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde Doruk karakterini canlandıran Onur Seyit Yaran çok başarılı bir performans ortaya koyuyor ve aldığı eğitimlerin hakkını veriyor. Son dönemde dizilerde yer alan genç oyuncuların iyi eğitimli olmasının sonucu olarak, karakterlere daha iyi uyum sağladıklarını ve iyi performanslar ile de kısa sürede fark edildiklerini gözlemliyoruz.

Onur Seyit Yaran da Kardeşlerim isimli atv dizisi sayesinde bu oyunculardan birisi oldu. Onun başarısının arkasında önemli bir isim var. Durul Bazan’dan bahsediyoruz. Onur Seyit Yaran’ı da oyunculuğa hazırlayan ve birçok genç ismi de yetiştiren Durul Bazan, büyük bir gurur yaşıyor.

Onur Seyit Yaran gibi daha birçok genç yıldızın başarısının arkasında aynı ünül isim var! 2

Daha önce yetiştirdiği isimlerle aynı dizide rol alarak da büyük gurur yaşayan Durul Bazan, eğitim verdiği birçok genç yıldız olduğunu ve bugün dizi setlerinde öne çıkan birçok genç oyuncunun bugünlere gelmesinde kendisinin de payı bulunduğunu anlattı.

Durul Bazan’ın bir sözü var ki, o da çok dikkat çekiyor. Oyuncu, Somera araştırma şirketinin en popüler erkek oyuncular listesindeki 3 ismin kendisinin yetiştirdiği oyuncular olduğunu söyledi.

Durul Bazan, bu konuda şöyle konuştu: “Özel çocukları seçmeye çalışıyorum. Beraber geçirdiğimiz zamanın farkına varacak çocuklar. Bunda da başarılı olduğumu düşünüyorum. Benim için çok büyük bir gurur. Geçen ay Somera ölçüm şirketinin en iyi çıkış yapan beş genç erkek oyuncu listesinin 1 numarası, 3 numarası ve 5 numarası benim öğrencim. İsim söylemek istemiyorum ama genç ünlü oyunculardan benim yetiştirdiğim bayağı bir oyuncu var.”

Onur Seyit Yaran gibi daha birçok genç yıldızın başarısının arkasında aynı ünül isim var! 3

Durul Bazan’ın bahsettiği Somera’nın geçen ay yayınladığı en popüler erkek oyuncular listesinde yer alan isimler birinci, üçüncü ve beşinci olanlar; Onur Seyit Yaran, Caner Topçu ve Özgür Foster olarak dikkatleri çekiyor. Usta oyuncu bu üç genç oyuncuyu da yetiştiren kişi olarak büyük gurur yaşıyor..

Bu oyuncuların başında gelen Onur Seyit Yaran’ın da uzun süredir sosyal medyanın en popüler oyuncular listesinde ilk sırada yer alması önemli bir başarı olarak gözüküyor.