Ana sayfa Dizi Haberleri Neslihan Atagül’ün Sefirin Kızı’ndaki partneri Engin Akyürek’ü anlattı!

Neslihan Atagül’ün Sefirin Kızı’ndaki partneri Engin Akyürek’ü anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisi yakında izleyicilerle Star TV ekranında buluşmak için artık gün sayıyor. Dizinin çekimleri Bodrum’da başlamıştı. Daha sonra da çekimlere Balkanlar’ın doğal güzelliği ile bilinen ülkesi Karadağ’da devam edilmişti.

Yapımına O3 Medya ve NGM’’nin birlikte imza attığı Star Tv’nin yeni sezondaki iddialı projelerinden ‘Sefirin Kızı’nda Neslihan Atagül ve Engin Akyürek buluşması dikkat çekiyor.

İki ünlü ismin uyumlu hali fragmanlara ve setten gelen fotoğraflara yansıdı.

Neslihan Atagül'ün Sefirin Kızı'ndaki partneri Engin Akyürek'ü anlattı! 7

Özellikle yurt dışındaki dizi hayranlarının büyük heyecanla bekledikleri Sefirin Kızı dizisinde, uyumlu bir ortam olması da sevindirici bir gelişme…

Neslihan Atagül, dizi sayesinde Engin Akyürek ile tanışmış oldu.

Atagül, “Engin’i çok sevdim. Biz daha önce hiç tanışmamıştık. Her şey gayet yolunda. Gayet iyi anlaşıyoruz, herhangi bir problem yok şükür” diye konuştu. Ünlü oyuncunun röportajını videoda bulabilirsiniz.

Sefirin Kızı dizisinin fragmanı da dünya çapında merak uyandırdı.

Tanıtım kısa sürede İspanyolca, İngilizce, Arapça, İtalyanca başta olmak üzere bir çok dile çevrilerek dünyada büyük ilgi gördü.

Neslihan Atagül Doğulu ve Engin Akyürek’in ilk kez partner olarak izleyicinin karşısına çıkacağı dizinin tanıtımı büyük merak uyandırırken sosyal medyanın da gündemi oldu.

Ege’de yaşanan destansı bir aşk hikayesinin anlatıldığı “Sefirin Kızı’nın yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak otururken senaryosunu ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem kaleme alıyor.

Güçlü oyuncu kadrosu ve duygu yüklü anlatımı ile “Sefirin Kızı” çok yakında Star’da.