Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül’ün zarafetini gösteren önemli bir ayrıntı!

Neslihan Atagül’ün zarafetini gösteren önemli bir ayrıntı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisinde Nare karakterine hayat veren ünlü oyuncu Neslihan Atagül, son yıllarda sergilediği performanslarla yerli ve yabancı milyonlarca kişinin gönlüne girdi.

Instagram hesabında geçtiğimiz gün 10 milyon takipçinin üzerine çıkan oyuncu, birçok ünlü kişi için imkansız gibi görünen bu başarısı için bir paylaşım yapmamıştı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından paylaşım yaparak bu durumu çok önemsediğini göstermek istemese bile, takipçilerinin sergilediği sevgi ve desteği de unutmadı.

Ünlü oyuncu, menajerliğini üstlenen ZB Medya – İletişim üzerinden hayranlarına destekleri için teşekkür etti. Atagül, takipçilerine şu mesajı yolladı: “Arkadaşlar herkese merhaba. Umarım her şey yolundadır. Bana her zaman hissettirdiğiniz sevgi ve desteğinizden ötürü çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Sevginiz kesinlikle karşılıklı! Ben de sizi çok seviyorum.Güzelliklerle, sağlıkla ve keşiflerle genişlemek dileğiyle… Neslihan.”

ZB Medya İletişim’in twitter hesabından yayınladığı bu paylaşım ile ünlü oyuncu, takipçilerine olan sevgisini ve desteklerinin farkında olduğunu da göstermiş oldu.

Neslihan Atagül’ün bu zarif mesajı hayranlarını mutlu etti…

Neslihan Atagül'ün zarafetini gösteren önemli bir ayrıntı! 7