Ana sayfa Sosyal Medya Nesrin Cavadzade Başkan oldu, bıyık bıraktı! Masumlar Apartmanı karakterlerine müthiş çizim! Özge Özder’in kimlik heyecanı!

Nesrin Cavadzade Başkan oldu, bıyık bıraktı! Masumlar Apartmanı karakterlerine müthiş çizim! Özge Özder’in kimlik heyecanı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimlerin sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlar, takipçilerinin büyük ilgisiyle karşılanmakta. Dizilerde rol alan isimler de paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Bu isimler arasında üç kadın oyuncunun son paylaşımlarına bir göz atalım. İlk sırada Masumlar Apartmanı dizisinin Gülben’i Merve Dizdar var…

TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, yeni sezonun en çok beğenilen dizilerinin başında geliyor. Reytingleri ile kanalın da yüzünü güldüren dizideki her karakter, özenle işleniyor adeta.

Her birinin geçmişi, yaşadıkları, duyguları senaryoya ince ince işlenirken, oyuncuların da performanslarıyla ekran önünde akıllara kazınan karakterler ortaya çıkıyor.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde oynadıkları Masumlar Apartmanı dizisi, sosyal medyada da konuşuluyor. Dizinin hayranları karakterler hakkında pek çok yorum yaparken, bir okurun yaptığı çizimler ise büyük dikkat çekti.

Dizide Naci’yi oynayan Tansel Öngel, sosyal medyadaki bir paylaşımı kendi sayfasına taşıdı. Merve Dizdar da dizideki karakterlerin karikatürize edilmiş bu hallerini paylaştı.

Ortaya hakikaten alkışlanacak bir görüntü çıktı… İşte o paylaşım…

Nesrin Cavadzade Başkan oldu, bıyık bıraktı! Masumlar Apartmanı karakterlerine müthiş çizim! Özge Özder'in kimlik heyecanı! 10

Yasak Elma dizisinin entrika sultanı Şahika’ya hayat veren Nesrin Cavadzade, dizide her ne kadar tüm ciddiyetiyle yer alsa da günlük hayatında bir o kadar zarif ve esprili bir kişilik.

Oyuncu, Şahika’nın Ender ile anlaşarak Hasan Ali’yi tuzağa düşürdüğü ve evlendiği olay sonrasında şirketin hisselerini de ele geçirme telaşına düştü. Şahika’nın ‘Başkan Hanım diyeceksiniz’ repliğine uygun bir paylaşımla Nesrin Cavadzade de çok güldürdü!

İşte bıyıklı Şahika…

Nesrin Cavadzade Başkan oldu, bıyık bıraktı! Masumlar Apartmanı karakterlerine müthiş çizim! Özge Özder'in kimlik heyecanı! 11

Instagram’daki bıyıklı fotoğrafı sosyal medyaya da düşen ve güldüren haline Nesrin Cavadzade, bol bol bu haliyle pozlar paylaşıp yayınladı…

Nesrin Cavadzade Başkan oldu, bıyık bıraktı! Masumlar Apartmanı karakterlerine müthiş çizim! Özge Özder'in kimlik heyecanı! 12

Sadakatsiz dizisinde Derya karakterine hayat veren ünlü oyuncu Özge Özder, 14 Şubat’ta kızı Eva Luna’yı kucağına almıştı. Müzisyen eşi Sinan Güleryüz ile büyük mutluluk yaşayan ünlü oyuncu, duygularını da zaman zaman instagram’dan yaptığı yayınlarla paylaşıyor.

Kızının kimliğini de alan Özge Özder, heyecanını takipçileriyle aşağıdaki gibi paylaştı…

Nesrin Cavadzade Başkan oldu, bıyık bıraktı! Masumlar Apartmanı karakterlerine müthiş çizim! Özge Özder'in kimlik heyecanı! 13