Ana sayfa Sosyal Medya Nesrin Cavadzade’nin Gökhan Alkan paylaşımına espriler havada uçuştu!

Nesrin Cavadzade’nin Gökhan Alkan paylaşımına espriler havada uçuştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisine 3. sezonda katılan ünlü oyuncu Gökhan Alkan, Kerim karakteriyle yapımda yer aldı. Önümüzdeki bölümlerde diziden ayrılması beklenen ünlü oyuncu, çekimler sırasında Nesrin Cavadzade ile birlikte poz verdi.

Her iki ünlü isim de instagram hesaplarından bu pozu paylaştı. Yasak Elma hayranları ise bu poz üzerine espri üstüne espri yaptı. Yıldız ile Kerim arasındaki yakınlaşma nedeniyle “Yıldız neredesin” diye gönderme yapan dizi takipçileri, “Tansiyonum düştü yok artık” diye mesaj bıraktı.

Yasak Elma dizi hayranları en çok da Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız karakteri üzerinden yorumlar yaptı. “Bu hikayede yanan Yıldız oldu” diye yorum bırakan dizi takipçileri, Ender’in Halit ile evlendiğini ve Şahika’nın da Kerim’i kaptığını ve Yıldız’ın yine yalnız kaldığını vurguladı.

Esprili bu mesajların yanı sıra binlerce beğeni de yapıldı. Gökhan Alkan’ın takipçileri, “Gökhan’ım gitti elden” diye serzenişte bulunurken, Alkan’ın paylaşımına Nesrin Cavadzade “Alın yazın” yorumuyla etkileşimi de bir hayli artırdı.

Nesrin Cavadzade'nin Gökhan Alkan paylaşımına espriler havada uçuştu! 7