Ana sayfa Dizi Haberleri Netflix’in 50 M2 dizisini öven de çok, yerden yere vuran da çok!

Netflix’in 50 M2 dizisini öven de çok, yerden yere vuran da çok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Netflix’te 27 Ocak Çarşamba günü itibari ile izleyicilerle buluşan Burak Aksak’ın senaryosunu yazdığı ve Selçuk Aydemir’in de yönetmenliğini üstlendiği 50 M2 dizisiyle ilgili sosyal medya tam anlamıyla ikiye bölündü. Bir yapım içinde Burak Aksak ile Selçuk Aydemir olunca birçok kişi, bu ikilinin eski işlerini de düşünerek büyük beklenti içine giriyor.

8 bölümden oluşan 50 M2 içinde benzer bir beklenti oluşmuştu. Uzun süredir de dizinin yayına alınması bekleniyordu. Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Yiğit Kirazcı, Kürşat Alnıaçık, Gürkan Uygun, Cengiz Bozkurt, Tolga Tekin gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi, güncel politik ve ekonomik gelişmelere mesaj niteliğindeki sahneleriyle dikkat çekiyor.

Aslında 50 M2’nin hangi türde bir yapım olduğu konusu bile tartışmalı. Kimine göre absürt bir komedi dizisi ve gerçek yaşama göndermede bulunulan birçok sahnesi ile kinayeli içeriyor. Kimi izleyiciler ise dizisi dram projesi olarak değerlendiriyor ve bu gözden bakıyor. Ancak sosyal medyadaki yorumlara bakıldığında izleyicilerin eleştirilerinin ya çok olumlu olduğunu ya da çok olumsuz bir çizgide ifadelerde bulunulduğunu görebilirsiniz.

Netflix'in 50 M2 dizisini öven de çok, yerden yere vuran da çok! 9

Sosyal medyada ikiye bölünen izleyici bir konuda ise hem fikir o da Engin Öztürk’ün müthiş performansı. Gölge olarak dizide ifade edilen, sonrasında Adem Yılmaz isimli kişinin kimliğine bürünen Engin Öztürk, her sahnesinde hayranlarının beğenisini kazanan bir performans sergiledi.

Benzer şekilde çok olumlu not alan bir başka isim ise Yakup karakterine hayat veren Yiğit Kirazcı ile, Mesut olarak izlediğimiz Tolga Tekin oldu. Aybüke Pusat’ın Dilara karakteri de kimileri tarafından beğenilirken, kimileri tarafından ise eleştiriler aldı.

Netflix'in 50 M2 dizisini öven de çok, yerden yere vuran da çok! 10

Ortak noktalar Engin Öztürk, Yiğit Kirazcı ve Tolga Tekin üçlüsünün karakterleri çok yerinde ve duyguları izleyicilere geçirtecek kadar başarılı performanslar sergilediği yönünde oldu.

Netflix'in 50 M2 dizisini öven de çok, yerden yere vuran da çok! 11