Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen ve Miray Daner’den düşman çatlatan pozlar! Eda Ece ve Nilperi Şahinkaya’nın güldüren göndermesi!

Fahriye Evcen ve Miray Daner’den düşman çatlatan pozlar! Eda Ece ve Nilperi Şahinkaya’nın güldüren göndermesi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Hepsi de birbirinden başarılı, popüler isimlerinden dört kadın oyuncunun sosyal medya hesaplarından yaptıkları son paylaşımlara bir göz atalım… İlk sırada Fahriye Evcen var. Burak Özçivit ile evliliğinden sonra dizilerde yer almadı oyuncu.

Geçtiğimiz yıl Nisan ayında da oğlu Karan’ı dünyaya getirdi. Şimdilerde Karan ile ilgilenen Fahriye Evcen, doğum sonrasındaki kilolarını da vermiş haliyle eskiye döndü.

Güzelliğiyle de çok konuşulan ünlü oyuncu, yaptığı son paylaşımda spor bir kıyafetle görülüyor. Ancak ‘ne giyse yakışır’ denilen bir isim olduğu için, duruşuyla da iddiasını ortaya koymuş oyuncu…

Fahriye Evcen ve Miray Daner'den düşman çatlatan pozlar! Eda Ece ve Nilperi Şahinkaya'nın güldüren göndermesi! 9

Verdiği pozla hayranlarına ateş emojileri yaptıran bir başka isim ise Miray Daner. Oyuncu, genç yaşına karşın kariyerine başarılı işler sığdırmaya devam ediyor. 2008 yılında Bez Bebek dizisinde oynamaya başlayan Miray Daner, daha sonra Medcezir, Vatanım Sensin dizileriyle büyük dikkat çekmişti.

Sonrasında dijital platformlarda yayınlanan Hakan: Muhafız ve Saygı dizilerinde rol aldı. Miray Daner, oyunculuğu ile övgüler alırken, güzelliği ile de konuşturanlardan.

Aşağıdaki fotoğrafı da hayranlarının dikkatinden kaçmadı…

Fahriye Evcen ve Miray Daner'den düşman çatlatan pozlar! Eda Ece ve Nilperi Şahinkaya'nın güldüren göndermesi! 10

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini oynayan Eda Ece, diziye yeni katılan Nilperi Şahinkaya ile poz vermiş aşağıdaki fotoğrafta. Şahinkaya, dizide Cansu karakterini oynuyor. Yıldız ve Cansu’nun hallerine Nilperi Şahinkaya güzel bir gönderme yapmış! “Hayaller YılCan, hayatlar yılan” notuyla diziyi izleyenlere hayli anlamlı bir mesaj veriyor oyuncu!

Eda Ece de Nilperi Şahinkaya’nın paylaşımını repost etti. İşte iki oyuncunun setten keyifli anları…

Fahriye Evcen ve Miray Daner'den düşman çatlatan pozlar! Eda Ece ve Nilperi Şahinkaya'nın güldüren göndermesi! 11