Ana sayfa Dizi Haberleri Netflix’in en popüler Türk dizisi Zeytin Ağacı’nın ikinci sezonu için beklenti çok yüksek!

Netflix’in en popüler Türk dizisi Zeytin Ağacı’nın ikinci sezonu için beklenti çok yüksek!

tarafından ker_def

TelevizonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanan Türk yapımları arasında Zeytin Ağacı’nın elde ettiği başarı adeta gurur tablosu oldu. 100 milyon saat izlenmeyi geçen ve Türkiye dışında Another Self ismi ile tanınan dizi, milyonlarca kişiyi etkilemeyi başardı.

Dizinin bu kadar başarılı olmasının altında yatan ana neden ‘aile dizilimi’ kavramına duyulan ilginin de payı olduğunu söylemek lazım. Ailenizde geçmişte yaşanan acı olayların sonraki yıllarda karakterinize yansıması olarak tanımlanabilecek olan aile dizilimi durumu, birçok kişinin farkında olmadan bazı alışkanlıkları, huyları edinmesinin altında yatan neden olarak da tarif edilebilir.

Zeytin Ağacı dizisinin ilgi çeken hikayesi, Netflix’in en özel projelerinden birisi olmasını sağladı Nuran Evren Şit gibi değerli bir senaristin kaleminden çıkan dizinin ikinci sezonu için de ekip İstanbul’da bir araya gelerek çekimlere başladı.

Burcu Alptekin’in yönetmenliğini yaptığı Zeytin Ağacı dizisinin ikinci sezonunda yine izleyicileri derinden etkileyen hikayenin devamı çekiliyor.

Tüm dünyada heyecanla beklenen Zeytin Ağacı dizisinin ikinci sezonu için oyuncu kadrosunda yeni isimler de bulunuyor. Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz gibi önemli başrol oyuncularının projeye devam ettiğini belirtelim.

Aytaç Şaşmaz’ın Diyar isimli karakter ile ekibe dahil olduğunu ayrıca, en son Gülcemal dizisinde Gara Ana rolünü canlandıran Nilüfer Açıkalın’ın da projeye katıldığı ortaya çıktı. Leyla karakterinin annesi Leman olarak izleyeceğimiz Nilüfer Açıkalın, projeye büyük değer katacaktır.

Dizinin yeni sezonunda yeni karakterlerin katılımı ile birlikte çok daha etkili bir hikaye ortaya konulması bekleniyor.

Tüm zamanların Netflix verilerine bakıldığı zaman Türk yapımları arasında birinci sırayı elde eden Zeytin Ağacı dizisi, sadece yerli izleyiciler değil, yabancı dizi hayranları tarafından da heyecanla bekleniyor.

Dizi ile ilgili sosyal medyada yayınlanan ve yurt dışındaki izleyicilerin mesajlarının ağırlıkta olduğu yorumlar, ikinci sezon ile ilgili beklentilerin çok yüksek olduğuna işaret ediyor.