Ana sayfa Dizi Haberleri Netflix’in Kulüp dizisinden gelen haber, merakla bekleyen izleyicileri sevindirecek!

Netflix’in Kulüp dizisinden gelen haber, merakla bekleyen izleyicileri sevindirecek!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’in yerli yapımlarından birisi olan Kulüp dizisi, Türkiye’de ve platformun yayınlandığı ülkelerde büyük bir ilgiyle karşılandı. 6-7 Eylül olayları döneminde yaşanan dram dolu hikayesiyle büyük beğeni toplayan ve Türkiye’de çekilmiş en iyi dönem projelerinden birisi olan Kulüp dizisini izleyici de merakla izlemişti.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Salih Bademci, Asude Kalabek ve Metin Akdülger’in yer aldıkları dizi, izleyenler tarafından beğenilirken, 2. sezonunun da çekilip çekilmeyeceği merak konusu olmuştu. Kulüp dizisinden 2. sezon müjdesi gelmiş ve çekimlerin de bu yaz yapılacağı konuşulmuştu.

Sonunda dizinin çekimlerinin başladığı öğrenildi. Dünyanın pek çok ülkesinde de heyecanla beklenen Kulüp dizisinin 2.sezon çekimlerinin başlamasıyla birlikte yayın tarihi de merak konusu oldu şimdiden! Oyuncuların performansları, kostümler, mekanlar, hikaye ve dönemle ilgili çarpıcı bilgilerin yer aldığı Kulüp dizisinin ikinci sezonu heyecanla bekleniyor.

Netflix'in Kulüp dizisinden gelen haber, merakla bekleyen izleyicileri sevindirecek! 4

Yurt dışında gördüğü ilgiyle birlikte dizinin 2. sezonunun da çekilmesi gündeme gelmişti. Türkiye tarihinde çok acı olayların yaşandığı bir dönemi anlatan dram dolu hikayesi ve dikkat çekici karakterleriyle Kulüp dizisinin 2. sezon çekimlerinde yönetmen koltuğuna ilk sezonda olduğu gibi Zeynep Günay Tan ve Seren Yüce oturuyor.

Netflix'in Kulüp dizisinden gelen haber, merakla bekleyen izleyicileri sevindirecek! 5

Bu arada ilk sezondaki karakterlerle birlikte bazı karakterlerin de projeye eklendiği gelen bilgiler arasında.
Diziye yeni katılan karakterlerden ikisine Serra Arıtürk ile Halil Babür hayat verecek. Çekimlerinin 3 ay süreceği öğrenilen dizi için heyecan dorukta!

Netflix'in Kulüp dizisinden gelen haber, merakla bekleyen izleyicileri sevindirecek! 6

1950’li yıllarda geçen hikayesi nedeniyle dönemin kostümleri ve mekanları için de kamera arkasında büyük bir emek verilmiş ve bu yönüyle de dizi çok beğenilmişti. Dönemin ortamını oluşturmak için aylar süren hazırlıklar yapılmıştı. İkinci sezonda da yine dönemin izlerini taşıyan kostümler ve mekanlarla Kulüp dizisini izleme imkanı bulacağız…