Ana sayfa Yabancı Dizi Netflix’in The Rain dizisi için 3. sezon onayı çıktı

Netflix’in The Rain dizisi için 3. sezon onayı çıktı

tarafından zk zk

Türkiye’de de çok izlenen yabancı diziler arasında yer alan The Rain, için Netflix’ten üçüncü ve final sezonu için onay geldi.

Netflix, ilk Danimarka orijinal yapımı The Rain’e üçüncü sezon onayı verdi. 2020’de ekrana gelecek ikinci sezon aynı zamanda dizinin final sezonu olacak.

Jannik Tai Mosholt, Esben Toft Jacobsen ve Christian Potalivo tarafından hayata geçirilen The Rain, altı bölümlük ikinci sezonuyla 17 Mayıs’ta ekrana döndü. Alba August, Lucas Lynggaard Tønnesen ve Mikkel Følsgaard başrolde yer alıyor.

Simone liderliğinde kurtulan genç grup üyeleri karantina bölgesine geri dönüşlerini izlediğimiz ikinci sezonda, Martin yaralanmış, Rasmus ise hasta ve son derece bulaşıcı bir virüs taşıyor. Öte yandan Apollon, Rasmus’u yakalamak için grubun peşinden ayrılmıyor. Bilim insanları virüse karşı tedavi geliştirmek için durmadan çalıştıkları gizli bir üsse sığınmaya çalışırken, grupta bölünmeler de yaşanmaya başlıyor. Hem Apollon’un planlarını ortaya çıkarmak, hem de Rasmus’u ve kendilerini kurtarmaya çalışan ekip, zamana karşı mücadele etmeye devam ediyorlar.

Doğanın değiştiği, virüsün giderek daha tehlikeli hale geldiği ve kimin dost kimin düşman olduğundan kimsenin emin olmadığı bir dünyada, grubun üyeleri arasında dayanışma ve sadakat en üst seviyeye çıkıyor.