Ana sayfa Dizi Haberleri Netflix’in Zeytin Ağacı dizisi, dramatik hikayesiyle şimdiden merak konusu oldu…

Netflix’in Zeytin Ağacı dizisi, dramatik hikayesiyle şimdiden merak konusu oldu…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz yıl çekildiğinde özellikle Tuba Büyüküstün hayranları tarafından merak uyandıran bir yapım olarak gündeme geldi Zeytin Ağacı. Ayvalık’ta yapılan çekimlerden çok fazla bilgi gelmedi ama Tuba Büyüküstün ve Murat Boz’un başrolünde yer aldıkları dizi, tüm oyuncu kadrosu ve hikayesi ile heyecanla beklenen bir yapımdı.

Tuba Büyüküstün, ekranlara en son Sefirin Kızı dizisiyle gelmişti. Hayranları, onu yeniden Netflix için çekilen Zeytin Ağacı dizisinde izleme fırsatı bulacak. Dijital platformdan dizinin 28 Temmuz’da yayınlanacağı haberinin gelmesiyle birlikte sosyal medyada da hareketlenme başladı.

Netflix'in Zeytin Ağacı dizisi, dramatik hikayesiyle şimdiden merak konusu oldu... 8

8 bölüm olarak çekilen Zeytin Ağacı dizisinin fragmanının yayınlanmasından sonra da heyecan artarak sürüyor! İlk olarak Another Self olarak ismi duyurulan dizi, Zeytin Ağacı ismiyle bu hafta içinde yayınlanacak. Perşembe akşamı izleyici ile buluşacak olan dizide Tuba Büyüküstün ve Murat Boz’un yanı sıra, Seda Bakan, Serkan Altunorak, Fırat Tanış, Boncuk Yılmaz ve Rıza Kocaoğlu gibi hepsi de birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Netflix'in Zeytin Ağacı dizisi, dramatik hikayesiyle şimdiden merak konusu oldu... 9

Dizinin çekimleri sırasında sık sık magazin basınında da gündem olan Murat Boz ve Tuba Büyüküstün, başrolünde yer aldıkları diziyle önümüzdeki günlerde çokça konuşulacaklar. İki oyuncunun performansları merak konusu olurken, dizinin fragmanındaki duygusal, eğlenceli, dramatik ve aşk dolu sahneler ise dikkatleri çekiyor…

Dizinin hikayesi ile aslında dramatik bir olay üzerine kurulu. Birbirlerinden hiç ayrılmayan üç arkadaşın, içlerinden birinin hastalanmasından sonra yaşadıkları maceralar aktarılıyor. Ada, Sevgi ve Leyla’nın üniversitede başlayan arkadaşlıkları yıllar içinde en zor zamanlarında bile onlara güç veren bir dostluğa dönüşmüştür. Ancak bu üç kadının aralarındaki güçlü bağ Sevgi’ye kanser teşhisi konduktan sonra en büyük sınavını verir.

Sevgi, Ada’nın istediği gibi hastaneye yatmak yerine bambaşka bir umudun peşinden gider. Sevgi’nin başlattığı bu arayış, sadece onun değil Ada ve Leyla’nın da yaşamında beklenmedik olaylara neden olur.

Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği dizinin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz…