Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nilay Duru, Fahriye Evcen’e yapılan eleştirilere tepki gösterdi!

Nilay Duru, Fahriye Evcen’e yapılan eleştirilere tepki gösterdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nilay Duru, en son Bizim Hikaye dizisinde rol almıştı. Sonrasında ise kızı Elay’ı dünyaya getirdi. Kızının doğumunun ardından 5 ay geçti.

Nilay Duru, doğum kilolarından kurtuldu ve fit haliyle herkesin dikkatini çekti.

Ancak önceki gün Fahriye Evcen’in doğum kiloları nedeniyle eleştiriler almasına karşı çıkış yaptı.

Instagram hesabından paylaşım yapan Nilay Duru, yeni anne olmuş birisine psikolojik baskı yapılmaması gerektiğini belirtiyor.

İşte Nilay Duru’nun paylaşımı:

ᖴIT ᗰOᗰ??
5.ayı doldurduğumuz şu günlerde baya baya eski formumdayım. Bu bir süreç. Sırf popüler bir iş yapıyor diye asla yeni anne olmuş bir kadına psikolojik baskı haline getirilmiş birşeye dönüştürülmemeli kilo mevzusu. 5 ayda olmaz da 10 ayda olur, 1 yılda olur. Yeni annenin öncelikleri başkadır. Tüm kıymetli anneler kilo bir şekilde gider, siz şimdi bebeğinizle geçirdiğiniz her anın tadını çıkarın. Ama ’emziriyorsunuz diye de herşeyden bol kepçe, fazla kalorili besinler yemelisiniz’ saçmalığına da inanmayın. Canınız istiyorsa yiyin emziriyorsunuz diye değil. Çünkü büyük porsiyonların, fazla yağlı yemeklerin, hamur işlerinin..vs. sütünüze bir katkısı yok. Bırakın hiç bilmeyenler konuşmaya devam etsin, siz anneliğin tadını çıkarın. O kilolar dünyanın en güzel varlığı için şu an bedeninizdeler. Kararlı olduğunuzda zaten gidecekler?

Nilay Duru, Fahriye Evcen'e yapılan eleştirilere tepki gösterdi! 7