Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nilperi Şahinkaya, Erşan Kuneri dizisinde kötü eleştiri almayan nadir kişilerden!

Nilperi Şahinkaya, Erşan Kuneri dizisinde kötü eleştiri almayan nadir kişilerden!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, en son Cem Yılmaz’ın çok konuşulan Erşan Kuneri dizisinde yer aldı. Başrol oyuncuları arasında yer alan ve çok etkili bir performans ortaya koyan oyuncu hem yetenekleri hem de güzelliği ile dizinin öne çıkan isimlerinin başında geldi.

Erşan Kuneri dizisi Netflix’te yayınlandıktan sonra çok konuşuldu ve hem küfür konusu hem de erotik film yapımcısının hikayesi olması üzerinden çok eleştirildi. Ancak bu eleştirilere rağmen Netflix’in ikinci sezon için de onay vermesi, projenin başarıya ulaştığı anlamını taşıyordu.

Cem Yılmaz ve Uraz Kaygılaroğlu ile setten sonra Nilperi Şahinkaya, kendi hazırladığı partide buluştu. Eğlenceli geçen partiyi bir marka için düzenlediğini belirten Nilperi Şahinkaya, arkadaşları ile birlikte eğlendi ve pandemi günlerinin acısını çıkarttı.

Nilperi Şahinkaya, Erşan Kuneri dizisinde kötü eleştiri almayan nadir kişilerden! 7

Sevgilisi şarkıcı Emre Yusufi ile kameralar karşısına geçen Nilperi Şahinkaya, Erşan Kuneri dizisindeki Seyyal karakteri ile ilgili yapılan eleştiriler için ise şöyle söyledi: “Harika, karakterimle ilgili hiçbir eleştiri almadım. Bu kadarını beklemiyordum. Seyyal karakteri çok sevildi. Düşündüğümden daha çok sevildi ve çok mutlu oldum.”

Emre Yusufi ise sevgilisinin farklı saç modelleri ve imajlarla farklı karakterlere büründüğü Erşan Kuneri dizisinde çok iyi oynadığını anlattı ve övgülerde bulundu.

Cannes Film Festivali’ne gidenler arasında bulunan Nilperi Şahinkaya, kaldıkları yere hırsız girmesi ile de büyük şok yaşamıştı. Oyuncu, sadece çantasının çalındığını ama içinde kimlik, ehliyet ve pasaport olduğu için büyük sıkıntı çektiğini anlattı.

Oyuncu o anlar için “Korkunçtu gerçekten” diye konuştu.