Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nilperi Şahinkaya, resmen magazincilere haber atlatıyor!

Nilperi Şahinkaya, resmen magazincilere haber atlatıyor!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Yaz ayları geldiğinde sahillerde ünlü isimleri görüntülemek için birbirleriyle yarışan paparazziler, bikinili görüntü alabilmek için yoğun uğraşlar sarfediyor.

Pek çok ünlü isim de bu görüntülerden kaçmak için kimi lüks otellerin plajlarını ya da ücra koyları tercih ediyor.

Ancak ne yaparlarsa yapsınlar pek çoğu magazincilere yakalanmaktan kurtulamıyor!

Her yaz olduğu gibi gazetelerde, internet sitelerinde boy boy bikinili fotoğraflarıyla ünlü isimleri görüyoruz.

Fakat bazı ünlüler var ki peşlerinden magazincilerin koşmasına gerek kalmadan kendileri bikinili fotoğraflarını paylaşıyorlar.

Sosyal medya kullanımının yaygınlaşmasıyla ünlü isimler de artık yakalanmaya fırsat bırakmadan kendileri sahildeki mayolu ya da bikinili fotoğraflarını yayınlıyor ve takipçileri de gazetelerden değil, kendi sosyal medya hesaplarından ünlüleri görebiliyor.

Bu isimlerden birisi de Nilperi Şahinkaya. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle hafızalara kazınan oyuncu, daha sonra internet platformunda yayınlanan Yaşamayanlar dizisinde oynamıştı.

Şahinkaya, şu sıralar bol bol tatil yapıp dinleniyor ve tatilde çekilen bikinili fotoğraflarını paylaşmaktan da geri durmuyor.

Ünlü oyuncu, son olarak güneşlendiği bir çardakta boylu boyunca uzandığı bir anda çekilen fotoğrafını instagram sayfasından paylaştı.

Pek çok ünlü isim gibi o da paparazzileri beklemeden kendi bikinili görüntüsünü paylaşarak adeta magazincilere haber atlattı!

İşte Şahinkaya’nın o paylaşımı:

#thisislife ??‍♂️ ??‍♀️ ? @cemreokyay ?

Nilperi Şahinkaya, resmen magazincilere haber atlatıyor! 7