Ana sayfa Dizi Haberleri Neslihan Atagül, internet dizileri ile televizyon dizileri arasında hangisini seçti?

Neslihan Atagül, internet dizileri ile televizyon dizileri arasında hangisini seçti?

tarafından ker_def
Neslihan Atagül: “Böyle bir şey yok!”

Eşi Kadir Doğulu ile Kaz Dağları’ndan arsa aldıkları iddia edilen Neslihan Atagül önceki gün Arnavutköy’deydi.

Vatan’dan Umut Ünver’in haberine göre Atagül “Her telden bir ses çıkıyor, böyle bir şey yok” dedi. Eşi Kadir Doğulu’yla yeni bir projede yer alabileceğinin sinyalini veren Atagül, “Şu an güzel bir projede oynuyorum. İnternet dizileri televizyon dizilerine nazaran daha iyi şartlarda oluyor. Bu durum bizi çok rahatlatıyor” diye konuştu.

Neslihan Atagül, şu sıralarda İlker Kaleli ile birlikte Dip isimli dizide rol alıyor.

DİP DİZİSİ VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Neslihan Atagül, internet dizileri ile televizyon dizileri arasında hangisini seçti? 7

DİP DİZİSİ DETAYLARI

Oyuncular
İlker Kaleli, Neslihan Atagül Doğulu, Bülent Emin Yarar, Berrak Tüzünataç, Lale Mansur, Defne Kayalar, Olgun Toker, Gün Koper, Gözde Türkpençe, Can Gox, Feridun Düzağaç

Konu
İstanbul Emniyet’e bağlı olarak intihar girişiminde bulunan kişileri vazgeçirmekle görevli olan Sahir, bir gün telefonuna gelen bir ihbarla, Bilge’yi bulur. Hayatı sırlarla dolu, gizemli bir bilim kadını olan Bilge’yle tanıştığı andan itibaren Sahir’in önünde yeni ve tehlikeli bir dünyanın kapıları aralanacaktır. İkilinin eşiğinde olduğu bu kapının ardında her sır, yeni bir sırrı doğurmaktadır. Sahir ve Bilge içine atıldıkları bu büyük savaşta hem birbirlerine destek olacak hem de geçmişten, bugünden ve yarından gelen ve gelecek olan yaralarını birlikte saracaklar.