Ana sayfa Sosyal Medya Nur Fettahoğlu, bu işe çok sevindi! Hükümsüz dizisiyle sürpriz yapacak!

Nur Fettahoğlu, bu işe çok sevindi! Hükümsüz dizisiyle sürpriz yapacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Nur Fettahoğlu, ekrana en son Star TV’de 20. bölümde final yapan Babil dizisi ile gelmişti. Oyuncu, Halit Ergenç, Birce Akalay, Onur Saylak ve Mesut Akusta ile birlikte oynadığı dizinin final yapmasından sonra bir süre dinlenmeyi tercih etti. Geçtiğimiz günlerde ise iki projede ortaya çıktı.

Geçen hafta Zorlu PSM Youtube kanalında yayınlanan Anton Çehov’un ünlü eseri ‘Üç Kızkardeş’in dijital tiyatro oyununda Başak Daşman ve Şükran Ovalı ile oynadı.

Fettahoğlu, önceki haftalarda ise bir başka dizinin çekimlerindeydi. Oyuncu, Ocak’ta yayın hayatına başlayan yeni dijital platform Exxen’in çok konuşulan Hükümsüz dizisinde oynadı.

Hükümsüz’de, kadına şiddet konusu eksenli hikayeler işleniyor. Gerçek olayların da yer alması nedeniyle de dizi büyük dikkat çekiyor.

Başrolde Burçin Terzioğlu, İsmail Hacıoğlu, Hande Doğandemir ve Alican Yücesoy yer aldığı dizinin 9. e 10. bölümlerinde ise Nur Fettahoğlu konuk oyuncu olarak yer aldı.

Fettahoğlu, bu güzel tecrübe için de çok mutlu olduğunu, yaşadığı heyecanı, instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla aktardı.

Nur Fettahoğlu, bu işe çok sevindi! Hükümsüz dizisiyle sürpriz yapacak! 7

Fettahoğlu, Türkiye’nin kanayan yarası kadın cinayetleri, kadına şiddet konularıyla ilgili çarpıcı hikayelerin yer aldığı dizi için emek veren herkese de teşekkür etti bu paylaşımı ile. Oyuncu, “Umarsızca darp edilen, şiddete uğrayan, hayatları ellerinden alınan canlar için! Ne mutlu bana ki gerçeklerin cesurca anlatıldığı bir işte, bölesi yüce gönüllü insanlarla çalıştım. Buraya sığmayacak kadar çok olan tüm ekip ve çalışma arkadaşlarımı sevgiyle kucaklıyorum” ifadelerini kullandı.

Bu arada bir süre önce Fettahoğlu’nun konuk oyuncu olduğu Hükümsüz dizisinin 2. sezonunda da oynamak için prensipte anlaştığı gündeme gelmişti.